Szexuális felvilágosítás - ahogy azt igazából kéne

SSSZÖRNY képe

A szexuális felvilágosítás esetén nagyon fontos, hogy ne legyen semmilyen félreértés!
Ezúttal szándékosan mellőztem minden trágárságot, így gyerekeknek is bátran ajánlom ezt a képsort.

Ahogy a bevezetőben is elmondtam: szexuális felvilágosítás esetén nagyon fontos, hogy ne legyen semmilyen félreértés!

Hozzászólások

Angel képe

Ezt nem hiszem el!!!

Ezt nem hiszem el!!! :o)))
Ez a pálcika szex nagyon kemény. És még mozognak is...
Minden elismerésem te betegagyú:o)

HAB képe

Ne haragudjatok, de ez

Ne haragudjatok, de ez azért brutális. Én pedig roppant laza vagyok és nagyon sok minden belefér, de azért nagyon kikerekedett a szemem erre a vérfertőzős, pedifil bulira!!!!!!!
Szerintem nem túl jópofa, pláne így anyukaként!

SSSZÖRNY képe

Kedves HAB! A humornak

Kedves HAB!

A humornak nincsenek korlátai. Aki azt hiszi, hogy vannak dolgok, amikkel nem szabad viccelni, az téved. Hogy is lehetne meghúzni egy örökérvényű határt, hogy eddig vicces, innen meg már nem? Gyerekként mindenben meglátjuk a viccet, aztán később történhetnek velünk dolgok, amik hatására részben elveszítjük ezt a képességet, de attól még nem a humor romlik el, csak a mi hozzáállásunk. Ebben biztos egyetértesz, mert Te is azt írtad, hogy "így anyukaként", mert számodra ez számít, de egy általános megítélést nem lehet ilyesmire alapozni.

Különben sem vagyunk egyformák. Én például biztos vagyok benne, hogy ha egyszer lesz gyerekem, akkor is el tudok majd vonatkoztatni egy képregény esetén a realitástól. Ha igazi fényképek vagy videófelvételek lennének, az más, de pár pálcikaember miatt biztos nem fogok behisztizni.

(Remélem, hogy ezzel nem bántottalak meg, mert látatlanban is szeretem minden olvasómat, wehhehe, és nem akartalak inzultálni, de ennél finomabban nem tudtam leírni, hogy szerintem veled van a baj. Durvábban persze le tudtam volna, pl. hogy "Tudod, mikor vagy te laza? Maximum hüvelytájékon, így anyukaként.".
És ez megint csak vicc volt. Maradj az olvasóm, és talán ráérzel majd!)

(Á, tuti félreértesz, és besértődsz... Na mindegy.)

Millió puszi,
SSSZ.

Zé képe

HAB -nak igaza van. Ez

HAB -nak igaza van.
Ez azért már szerintem is megbotránkoztató.
A humor dicséretes egészen addig amíg nem lépi túl az egyetemes keresztényi normákat.
Ez viszont sokunknak már sértő.
Megkérlek távolítsd el ezt a jelenetet, Saját, Édesapám és a többi pedofil buzi nevében!

SSSZÖRNY képe

Mi van? Ti most vicceltek?

Mi van? Ti most vicceltek? Már komolyan nem vágom...

Ez itt kortárs művészet, aminek a publikálásához előrelátó figyelmeztetésként a SSSZÖRNY nevet választottam. Ezen a képregényen nagy megszakításokkal 3 hétig dolgoztam a szabadidőmben, és a készítése közben senki nem sérült meg.
Nem fogom levenni a kedvetekért, mert szerintem aki képes pálcikaembereken rinyálni, annak betegebb a lelke, mint annak, aki rajzol egy ilyet.

Szeretném, ha minél többen olvasnátok a képregényeimet, de nem olyan áron, hogy ti döntitek el, hogy mi lehet benne, és mi nem. Ebbe törődjetek bele.

Akinek nem tetszik, a kijáratnál visszakapja a pénzét (:

k. kovács géza képe

hm hm hm... nos,én csak egy

hm hm hm...
nos,én csak egy kertvárosi srác vagyok,talán mondhatom magam konzervatívnak is,
DE:tényleg tudni kell elvonatkoztatni,ez net,ez csak játék,ha nem tetszik,nem kell nézni,és különben is,milyen keresztény erkölcscsősz jön fel egy olyan oldalra,aminek egy összefosott alsógatya a logója?
további kellemes zug pornózást a szentintererkölcsrouter-vére harcos rendnek...

Narancsbőr képe

Na szóval, én is anyuka

Na szóval, én is anyuka vagyok és meg kell mondjam 3 másodpercig szíven ütött a képregény cselekménye (főleg, amikor kiderült, hogy a saját kölkeikről van szó...:)
De ennyi, és ez poén, és én szeretem a humornak ezt a bizarr változatát is. Sőt, annyira durva, és abszurd a dolog a pálcikaemberekkel, hogy nem is tudom azt gondolni, hogy ez igaz, így mélyen felháborodni sem.
Az, hogy SSSZÖRNYnek beteg az elméje, előttem eddig sem volt titok:)
Szóval, ha nem tudunk ilyen és hasonló dolgokon röhögni, akkor szerintem velünk van a baj, egyetértek a szerzővel...

Zé képe

Mindenki megnyugtatására

Mindenki megnyugtatására megírom, hogy személy szerint én csak vicceltem.

Aki komolyan gondolja a keresztény erkölcsöket különben sem a pedofil buzik nevében kér ki magának valamit. :)

Jó-jó tudom, a sekrestyébe lépő ministráns fiú látványa nem egy mélyen vallásos embert indított a keresztényi szeretet gyakorlati alkalmazására, de azok meg ne kérjék ki maguknak, hanem csendben töltsenek le valami új filmet a Vatikán pornó szerveréről. :)

Húú, a következő képregény szólhatna a hitoktatásról!
Egy nagyobb kereszt egyszerre akár négy embernek is vigaszt nyújthat. :)

Egyébként egy pillanatra én is meghökkentem a történet számomra váratlan fordulatán, de pont ettől zseniális.

Cső, és "Vigyázz a fogaddal, fiam!" :)

NoÉ képe

ez az:) már vártam, mikor

ez az:) már vártam, mikor lesz egy közerkölcsöt "sértő" überbrutál pornóképregény:) Mister Monster kitett magáért:DDD
Javaslom egy fórum létrehozását, ahol mindenki kifejtheti szélsőséges és közbülsőséges nézeteit az adott dolgokról, így a remekmű megmarad érintetlen formájában...:))

Viszont mindezek mellett látszik, hogy az emberek általában az első impressziónak esnek áldozatul, és ebből fakadóan kezdik el vésni a "...hogytemilyenbetegemberlehetszésazonnalveddlemertkülönbenfeljelentelekésbiztostevoltál
akiazsanettelismegerőszakoltattaarendőröketésapápaisfelháborodottezértvoltviharhétvégénkishazánkban....." című leveleket...
Mindez persze nem bírálat, csupán szeretem figyelni az emberek reakcióit és undok/köcsög beszólásokkal tovább szívni a vérüket addig, amíg le nem tépik a bal agyféltekéjüket és S/M orrszarvú módjára neki nem esnek egy tál kajának fizikálisan vagy a Barátok Közt-ös Berényi Miklós és Magdus anyu tetteinek verbálisan.

:)))))

Gabika képe

Én csak azt nem értem,

Én csak azt nem értem, hogy a néninek hová tűnt a cicije, mikor fekszik a bácsi alatt abban a missziós pózban, vagy miben??? (Gabika, 6 éves) :-)

SSSZÖRNY képe

Zé: Kellett volna bele egy

Zé:
Kellett volna bele egy szmájli, mert HAB után nem volt egyértelmű.

Gabika:
Ha nagyobb leszel, majd te is sok mindent megtudsz a mellekről. Például hogy hanyatt fekve a kisebb viszonylag belapul, a nagyobb meg elmegy oldalra. De a mellekkel kapcsolatban a durva az, hogy amilyen és amekkora ruhában, az általában úgyis csak a melltartóipar és a nők közös megtévesztő csele. Mindegy, majd megtanulod.

(Egyébként csak simán nem figyeltem, és utólag vettem észre, hogy lehagytam arról a képről a melleket, de azt gondoltam, hogy úgysem tűnik fel senkinek, úgyhogy húzzál inkább hintázni, öcsi-pöcsi, ne itt leleplezgessél meg tényfeltárjál, jóvan?)

Cs képe

szerintem ez nagyon

szerintem ez nagyon félreérthető így. nem-élethű-(pálcika)-emberek, de EGY TELJESEN ÉLETHŰ KANAPÉ! a Zolinak, a barátomnak totál ugyanilyen rökaméja van, és amikor elkezdődött a képregény, akkormeg aszittem hogy bazmeg nemá ez a ZOLI MEG A CSAJA!!!
erre SSSZZZZZZÖÖrNYNYNYN figyelhetnél, mer megbántod a Zolit meg a Engemis.

Gabika képe

Szia SSSZÖRNY bácsi, Te

Szia SSSZÖRNY bácsi,
Te vagy a példaképem. olyan jól meglátod a dolgokat és olyan jól magyarázod. a kedvencem az Istenes írásod. szerintem én is jobban tudnám csinálni, de persze nem olyan jól mint te.
Na mentem hintázni.
szia

Piskóta képe

Ez a legjobb képregény,

Ez a legjobb képregény, amit életemben láttam!

SSSZÖRNY képe

Ó, köszi. Büszke is

Ó, köszi. Büszke is vagyok rá. És nagyon örülök, hogy ha valaki rákeres a gugliban arra, hogy "szexuális felvilágosítás", akkor az első 20 találatban ott van ez a képregény (:

HAB képe

No most látom csak milyen

No most látom csak milyen kis áradat indult meg itten. :-))
Nos, amellett, hogy anyuka vagyok, nem ez volt a fő indok, amitől megindultam. Főkeresztény meg pláne nem vagyok és leszoptam már pár faszt, pölöbe 14 évesen Páty és Budapest közt is. Tudok ocsmány mód beszélni, és iszonyatosan szarkasztikus és cinikus ember révén nem riadok vissza sem a kárörömtől sem a mások kifigurázásától, már a SAJÁT erkölcsi normáimon belül. Pont. Ennyi. Azért írtam be a hozzászólásomat, mert személy szerint igencsak elborultnak tartom, és speciel nem találok benne semmi humort. Szívenüt. Megint pont és megint ennyi.

kuli képe

Egy ideje olvasom az oldalt

Egy ideje olvasom az oldalt és nagyon jókat mulatok.
Én is anyuka vagyok és engem is szívenütött.
Mindig bebizonyosodik számomra, hogy az netnek amekkorra a haszna, akkora kára is van.
Az jutott eszembe, hogy mennyire gáz lenne, ha 3 év múlva kinyalna a lányom vagy leszopná az apja nemkisméretű faszát. (mert az nekem sem könnyű)
Volt már közös faszim az anyámmal, persze nem egyszerre, lehet, hogy adok egy új képregényhez ötletet.
Nyilván kedves szerző elérte a célját a képregénnyel, mert ennyi hozzászólást még nem olvastam egyetlen bejegyzéshez sem.
Valljuk be, a bolgnak ezt a fajtáját, ez tatja életben.

á.T. képe

Éljenek a "szívenütött

Éljenek a "szívenütött anyukák"!
Ezek a hozzászólások kezdenek veszíteni fényükből és humorukból, engem személy szerint ez üt szíven és nem is szórakoztat, na mindegy, senkit nem érdekel...
Egyébként pedig egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a kedves szerzőnek volt bármi féle célja ezzel a kis képregénnyel, de mindegy, senkit sem érdekel...
Gondolom már lehet sejteni, nekem tetszett, vicces, el tudtam vonatkoztatni, pedig sem ocsmány nem szeretek lenni, sem a fél országot nem fogadtam be, sőt abszolút jóérzésűlány vagyok!

SSSZÖRNY képe

Azt a részt már

Azt a részt már kiveséztem, hogy mit gondolok a pálcikaembereken szívenütődésről, Cs frankón ki is parodizálta, úgyhogy nem kezdem újra. Abba sem akarok belemenni, hogy mi köze a fasszopásnak a humorérzékhez (de szerintem semmi, én még sosem szoptam faszt, aztán mégis milyen vicces vagyok, wehhehe). Mindkettőtök hozzászólásában ott van, hogy levetítitek a történetet a saját életetekre, és ezért nem találjátok viccesnek. Ezzel nem tudok mit kezdeni.

De van egy nagy félreértés, amit szeretnék tisztázni:
Nekem nem ez volt a célom. Nem megbotránkoztatni és polgárpukkasztani akarok, meg kelteni a feltűnést. És nem kell bizonygatnotok, hogy Ti is csináltatok már vad dolgokat, mert őszintén szólva szerintem ebben a képregényben semmi durva és beteges nincs. Még akkor sem lenne, ha a pálcikaemberek fejét lecserélnénk a családom fényképeire. Van a valóság, meg a nem-valóság, és a valóságban ez a képregény csak pár 1 és 0 lenne akkor is valahol egy távoli mágneses lemezkén. Semmi több.

Mindegy, maradjatok az olvasóim, és edződjetek! Talán észrevettétek, hogy az ünnepekkor mindig készülök valami alkalomhoz illővel. Ki ne hagyjátok az anyák napját! (:

kuli képe

na jó, hagyjuk ezt a

na jó, hagyjuk ezt a faszba!
a lényeg, h ezután is szívesen fogom olvasni ezt az oldalt.
volt egy publikáció, ami nem tetszett és hangot adtam neki. azt hiszem, nem erőszakosan és nem agresszíven. a véleményem volt oszt kész!
csók!

Frankie4fingers képe

Én sokat járok Budapest

Én sokat járok Budapest és Páty között ha még aktuális a dolog...
Imádom a nosztalgiát.
:) :) :)
Lehetnék még egy rovátka... Hidd el nem hisztizek majd, "hogy csak a testem kellett ugye????"
:)
:)

HAB képe

Gyere nyuszi,

Gyere nyuszi, menten!
Leszoplak, de Pesten!
Páty felé már nem járok,
Éljenek a rovátkagyűjtős, buszonszopós nagylányok!

:-))
oh ez igazán bájos

Cool képe

Wáááááá! Ez de beteg.

Wáááááá! Ez de beteg. Folyt a könnyem. xD Asszem ideszokok :D (szokom, szokok? >.<) jah, és ha jóllátam a pálcikaemberkék nevében még senki nem kérte ki magának, úgyhogy... monnyon le! Csak így tovább te nem polgárpukkasztani akaró jótétlélek! ;D

MarkoManiac képe

Lehet hogy velem van a baj,

Lehet hogy velem van a baj, talán csak fiatal vagyok, de szerintem ez annyira aberált : D annyira tetszik : D csak röhögni tudtam rajta, ja meg persze sírni a nevetéstől :D nekem tetszik : ]

apáca képe

undorító aki ilyet

undorító aki ilyet csinál:S

palika.94 képe

basszus ez nagyoooon odabasz

basszus ez nagyoooon odabasz :'D xD

Eszti képe

Jaaaaaaaj most mit

Jaaaaaaaj most mit szórakoztok???Szerintem nagyon jó!

zsófi képe

áhhh..ez kurva nagyxD

áhhh..ez kurva nagyxD

BASSZUSKULCS képe

tÖK

tÖK fASZAAAA'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(li)

Y képe

Mestermű! Legalább tudom

Mestermű!
Legalább tudom hogy vannak még elvetemült emberek ebben az országban rajtam és régi cimborámon kívül :D

Vicky^^ képe

Hát ez mekkora! xD Nemsemmi

Hát ez mekkora! xD Nemsemmi aki ilyet kitalál! :ÉÉÉ

névtelen. :ÉÉ képe

g*cíííjóó:ÉÉÉ

g*cíííjóó:ÉÉÉ

Anyád képe

Kedves fiam nem szégyenled

Kedves fiam nem szégyenled magadat.

Névtelen képe

Nna, lementem gyorsan, amig

Nna, lementem gyorsan, amig le nem veteti valami baromarcu.

alternatíva képe

két oldalról is meg lehet

két oldalról is meg lehet közelíteni a képregényt. humoros hogy előhozzák hogy pálcikaemberek ugyan úgy néznek ki és össze vissza kevernek mindenkit. bár ha belegondolunk az férfi is meg a nő is tudta a saját nevét de eggyiknek se esett le külön hogy a saját gyerekével szórakozik csak amikor kiderült hogy a másik illető az élettársa...hmmm. a másik oldal meg a családon belüli pedofília ezt vlamilyen úton modon meg lehetett volna változtatni hogy a történet ne veszítse el a humorát.

pUMa képe

Zsírkirály lett:D a

Zsírkirály lett:D
a befejezés meg visz mindent::D:D
köszi szépen;)

BefoRe képe

Miért kell oltogatni a

Miért kell oltogatni a videót azért, mert a ti "kifinomult" ízléseteknek nem tetszik??? 3 hetig dolgozott a SAJÁT szabadidejében, hogy mások nevetni tudjon rajta, lehet, hogy neked nem tetszik, de ettől függetlenül nem oltogatni kellene...Írd oda, hogy nem tetszik, vagy a jobb felső sarokban van egy piros X... és nyomjad meg...

smaci képe

Régen az is egyetemes

Régen az is egyetemes keresztény norma volt hogy a "boszorkányokat" megégetik vagy karóba húzzák, ugyhogy az egyetemes keresztény normákkal talán nem kéne előhozakodni se itt se máshol, mert álszentség az egész.

Aztaqrva képe

nagyon állat,

nagyon állat, még-mééééééééééééég :-DDD

almamag képe

hát én ezen besza

hát én ezen besza behu
kurva jó

Gurgensson képe

Nagyon beteg LOL Grat az

Nagyon beteg LOL
Grat az alkotás hozz :D:D:D

Cres képe

nagyon beteg de ezért

nagyon beteg de ezért tetszik XD

Gabesz képe

Sztem marhajó ez a

Sztem marhajó ez a képsorozat, nekem nagyon tetszett, gratula annak aki csinálta. Nem kell itt játszani a szentet 1-2 idiótának, különben se érdekes ha másnak nem tetszik.
Nekem van egy 1,5 éves lányom, és attól függetlenül állati jónak tartom, és sztem egy cseppet se tetszik kevésbé szülőként. Úgyhogy erről ennyit, mondhat bárki azt amit akar...

Mortal Vombat képe

Szerinem is vicces, bár a

Szerinem is vicces, bár a vége nem tetszett. Én végig azt hittem hogy tényleg a saját kölkeiket avatják :D Aki ezen felháborodik, az valahol belül nincs rendben önmagával szerintem...
Az egyetemes keresztény norma meg... attól még, hogy népszerű a kereszténység, az emberek java része ezen a pici bolygón nem vallásos, pláne nem keresztény... ennyit az egyetemességről meg a normákról... afrikában meg egy törzsben dugják a zannyukat a fiúk addig, amíg nem lesznek ivarérettek... na und?

Deark képe

Nekem csak apróbb

Nekem csak apróbb megjegyzéseim lennének. Szerintem jó a poén. Tényleg durva egy kicsit, viszont ez a durvaság kell a végén lévő poénhoz.
A boszorkányégetés, stb. nem keresztény norma. Kereszténység != (nem egyenlő..) egyház. És az emberek elég nagy hányada vallásos. (többnyire keresztény) A vallási dolgokba lehetőleg ne menjünk most bele.

Taurusz képe

"És az emberek elég nagy

"És az emberek elég nagy hányada vallásos. (többnyire keresztény)"

Ja, főleg Afrikában, Tibetben, Kinában, Mongóliában, meg Japánban... A pápa meg tud repülni.

A képregény meg qrva jó, szépen osztja a népet. De azt senki nem veszi észre, hogy milyen szépen szemet hunyt mindenki azon momentum felett, hogy ezek szerint mind a két szülő félrekúrt? (Bár ki tudja megmondani... Elvégre csak pálcikaemberek)

Névtelen képe

És még olvasod is

És még olvasod is neki,hogy mi van oda írva?
Még a végén szegény gyerek kéri,hogy próbáljuk ki,kedves anyuci,apuci.

Dustman képe

De kár hogy nem jártam

De kár hogy nem jártam akkor Budapest és Páty között! :)

( . ) ( . ) képe

HAB, mi is a telefonszámod?

HAB, mi is a telefonszámod? :D

MW képe

Te SSSZÖRNY, te mekkora

Te SSSZÖRNY, te mekkora hazáruló buzi zsidó vagy te!!!!

Asding képe

Te MW, te mekkora

Te MW, te mekkora hazaáruló náci nyilas vagy te!!!!

Névtelen képe

:D:A:D:AS:D:AS:D:AS:DA:S:D:AS

:D:A:D:AS:D:AS:D:AS:DA:S:D:AS HÁÁÁÁÁTEZ KURVANAGY!!!! :D:DDDDDD

Névtelen képe

szerintem nagyon jó XD

szerintem nagyon jó XD akinek nem tetszik kapja be / ne nézze / mindkettő :]

Guru képe

Wáhh, mi a fákkért köll

Wáhh, mi a fákkért köll fikázni ezt? Ebbe nincs semmi kiwetni waló:') nah szwal ez qwa jóh kis képregény, szarrá röhögtem a fejem:'Đ nah te monster gyerek naon nagy arc lehetsz, naon ottwagy, csak igy towább majd még benézek!:Đ

felhő képe

Nagyon durva! Elég vicces!

Nagyon durva! Elég vicces!

Névtelen képe

Kedves SSSZÖRNY! Nem tudom,

Kedves SSSZÖRNY!
Nem tudom, neked mi a végzettséged, nem néztem utána, nem is érdekel igazán. Ellenben én művészeti főiskolára járok, tehát van ezekhez a dolgokhoz némi közöm, és szerintem ez minden, csak épp nem kortárs művészet. Művészet se...És NEM vagyok prűd, egészséges fiatal vagyok.
A többi alkotásodat nem néztem meg, azok sem érdekelnek. De ha azok jobbak akkor hajrá. Ez nem jó, és nem vicces.

johnny képe

Mi a k.rva is.en f.sza volt

Mi a k.rva is.en f.sza volt ez??????????????????????????????????????????????

dark képe

Nem tom ki lehet ilyen

Nem tom ki lehet ilyen műanyagagyú hogy ilyet találjon ki! Eléggé le lehet gyepesedve az agya annak az illetőnek!

SSSZÖRNY képe

Heló srácok. Köszi a

Heló srácok.

Köszi a pozitív véleményeket, de a sok okos beszólás még viccesebb (:

Engem őszintén meglep, ha valaki egy ilyen képregény kapcsán elkezd buzizni, zsidózni, meg hazaárulózni. Ehhez mekkora ordas sültparasztnak kell már lenni, nem?

Komolyan meglep az is, mikor valaki a művészeti főiskolára jár, és azt hiszi ettől, hogy ért hozzá. A művészet szerintem belülről jön, nem tanulható. Ráadásul egy művészeti főiskola inkább csak elront mindent, a saját természetes kreativitásod helyett hülye szabályokkal, formai megkötésekkel és más művészek gondolataival tömik a fejed. Kafa. A végére annyira sikerül eltorzulnia a gondolkodásodnak, hogy már semmit nem tartasz művészetnek, ami nem egy elvont faszság, és meg leszel róla győződve, hogy igazad van.
Láttál már azelőtt mozgó képregényt? Én sem. Mondhatjuk, hogy ezt az új irányzatot én találtam fel. Egy kultúrtörténeti áttörés tanúja lehettél. És ez neked nem művészet, csak mert könnyen érthető? Vagy mert szórakoztató?

Meg úgy általában meglep a többi kiscsíra is, aki még soha életében nem tett fel az internetre semmi említésre méltót, és beszól nekem, aki tettem, csak mert az nem tetszik neki, és azt képzeli, hogy az ő ízlése és értékrendje a mérvadó, és mindenkinek ahhoz kéne igazodni.

Szóval hála nektek kiderült, hogy ez a képregény azért is zseniális, mert simán ki lehet vele szűrni a sekélyes gondolkodású pöcsöket. Ha egyszer lesz egy cégem, ez a képregény lesz a gyorsteszt az állásinterjú elején - ha nem röhögsz rajta, nincs is miről beszélnünk (:

Na mindegy, köszönöm mindenkinek az olvasást, valamint ajánlom figyelmetekbe a többi írásom, képregényem, videóm, és a többi szerzőét is. És ha van kedved, csatlakozz a stábunkhoz! A Bekex nem egy zárt közösség, itt minden új arcot szívesen látunk. Az sem baj, ha nem értesz a művészetekhez...

skynet képe

(bocs, nem olvastam végig

(bocs, nem olvastam végig az összes hozzászólást)

én a "morbid" c. képregényújsághoz (asszem már megszűnt és a "móricka" vette át nagyjából a helyét) szokva nem igazán akadtam ki a történet alakulásán.

egyébként ha a neten azt látom, hogy "mother fucks son" (crackek keresgélése közben sok pornóreklámba fut az ember), akkor is egyből tudom, hogy ezek (pornó)SZÍNÉSZEK. köze nincs a rokonsághoz.

a pálcikaemberek meg méginkább ilyenek. mármint nem valóságosak, ők is "színészek".

nekem egyébként az egész csattanója tetszett, ami teljesen IRREÁLIS: a pálcikaembereket nem lehet megkülönböztetni, így nem tudják, ki kicsoda (VAN ILYEN A VALÓSÁGBAN???)

emiatt se kéne komolyan venni AZ EGÉSZ TÖRTÉNETET!!!

hiba a történetben az, hogy "idegen lakásba" mentek be - az ember csak megismeri a saját lakását pl. a kanapéjáról! persze akkor nem lenne ez a brutális csattanó a végén :)

WYCA képe

hát nem tudom hogy mért

hát nem tudom hogy mért van mindenki igy kiakadva ettöl a jópofa kis képregénytöl... szerintem ez nem hülyeség hanem tehetség!!!:D mert nem biztos hogy mindenki ki tud találni ilyen jo kis sztorit...:D és különben az én anyukám is elég sokat nevetett rajta és nem vette komolyan...:D szóval akinek nem tetszik annak nem kell megnézni... ENNYI!!!! szal elismerésem SSSZÖRNY!!!!!
puszika

Névtelen képe

háháháháhááháhhááhá

háháháháhááháhhááháháhááháááháháhá
ez nagyon kemény háháháhááhháhá lefordultam a székről

wafelini képe

Áááh ez de g*ecire

Áááh ez de g*ecire jóó... szakadok a nevetéstől XD

durrel képe

Szerintem ez nagyon jó. Én

Szerintem ez nagyon jó.
Én rohadt sokat röhögtem rajta.
Mert értem a viccet.

Tompi képe

XD ez jó volt, elolvastam

XD ez jó volt, elolvastam pár kommentet "vérfertőzés" "keresztényi norma", ez elég vicces, én nem is gondoltam ilyenekre, azt se értem h más miért gondol egyből ilyen dolgokra^^

köszi a rajzikákat, nekem tetszett;)

Anonymus képe

Szevasztok A képregény

Szevasztok

A képregény vhogy nem hatott meg nekem nem volt vicces (20 éves főiskolai hallgató, férfi)
DE ahogy a szivenütött anyukák nyávognak az nagyonis vicces, főképp mikor leoszt nekik valaki 1-2 sort.
Akinek nem tetszik ne olvassa, ne nézegesse, nem értem miért kell egy ember munkáját negatívan jellemezni főleg ha nem tudja milyen áron lett kész. 2. ha a szerző kéri a negatív kritikát akkor se azt kell mondani h ez brurál nincs értelme meg szar meg stb... akkor már legyen értelmes kritika.
Én pl a képregényt azért nem tartom annyira viccesnek mert a csattanója sztem kicsit sablonos jaj hogy te nem is ő vagy meg te se ő.. szal sztem úgy viccesebb lett volna ha pl betoppan közbe a pár mindkét felének szeretője és beszállnak, menetközbe elbeszélgetnek és akkor derül ki h nem is a férjtől van a gyerek stb.... szal vh így képzelném el én a végét....

U.I. a hozzászólásoknak csak 1 részét olvastam el az elején a többihez lusta voltam
hajrá csak így tovább még mindíg a magyar ember tud a legtöbb dologból viccet, káromkodást, felháborodást, tüntetést, stb. csinálni. Értékelem ha valaki viccet csinál és nem baszogatja a többieket...

Cerkamatyi képe

A művészeti főiskolát

A művészeti főiskolát hagyjuk. Aki ilyet kommentál ennek a képregénynek a kapcsán, az a legszánalmasabb wannabe gyík (tanulj jó szorgalmasan, lehet hogy még kifejlődik belőled valami, ami nem teljesen haszontalan az emberiség számára). Fogadok, hogyha valahol megkérnek, hogy mutasd be magad két mondatban, akkor mindkettőben benne van a kurvanagy művészeti főiskolád. Azonban mindig tartsd szem előtt, hogy attól hogy oda jársz, még lehetsz a világ legnyomorultabb dilettáns szarcsimbókja.

A hazaárulót meg főleg hagyjuk. Az aki egy ilyen képregény kapcsán megtippeli a politikai, etnikai, és vallási hovatartozást, az aztán végképp egy beteg paranoiás faszjankó. Itt mindössze egy elbaszott poén látható, vagy vicces neked, vagy nem. Kurvasokan olvasták már, és tuti hogy van olyan zsidó is, meg jobbos arc is, meg keresztény meg taoista, meg mittomén, akiknek tetszett. Ugyanígy olyan is akiknek nem tetszett. Ha neked nem tetszett, az a te bajod, az ilyen kommentekkel viszont csak azt éred el, hogy nő a népszerűsége, téged pedig nyilvánosan szétoltanak a normális, nyitott gondolkodású, egészséges hozzáállású arcok. Kellett ez neked?

bucikaaa képe

ez beteg!!!:D érdekes

ez beteg!!!:D
érdekes vélemények főleg a "negatívak", bár én elfogadom és nem utálom, ha olyan olyan, embere válogatja. csak szomorú hogy valakit azért mert a mi igényeinkhez képest nézve paraszt, tahó stb. rögtön megszólunk, pedig csak más. mondjuk én átlagos emberként tekintek egy tanárra vagy "Nagy Emberre" mert hiába van 9 diplomája intelligens, 65 nyelvet beszél stb nem vált ki nálam tiszteletet, és elvárja pedig messze nem ettől függ. és mondjuk egy sportolót (kivéve aki nem doppingol- mert phelpstől kezdve több mint a fél olimpia doppingolt ugyebár) többre tartok és tisztelem. ez attól függ hogy "bennünk" ki ér annyit hogy tiszteljük. másik meg az előítéletek de azt most nem.. na lényeg a lényeg ez egy poén aki értékeli értékeli aki nem nem:)

Akke][zDeT képe

Ez kibaszott nagy :D:D Grat

Ez kibaszott nagy :D:D Grat annak aki csinálta :D

Undead Angel képe

anyááád :DDD ez de karaj

anyááád :DDD ez de karaj DX

mivel csináltad az animációt?:DDDDDDDDDDDD

nonsense.extra.hu képe

xDDDDDDDDDD hááát te

xDDDDDDDDDD hááát te beteg vagy hátradőltem a székben xDDD

Sr. Punciturkász képe

Hali srácok!!!!!!!!! Hát

Hali srácok!!!!!!!!! Hát én amikor ezt a képregényt olvastam azt hittem beszarok közben!!!! Eszméletlen jó lett!!!! És az ahogyan mozog a pálcikaemberkeXD Nagyon kész...XD
A sok baromarcú akinek meg nemtetszik, az meg mi a fasznak nézi??? Nemmuszály!!!! Lehet menni Teletabikat is nézni...
Az az igazság, hogy a sok aberrált, antiszociális, analfabéta köcsög, más munkáját kibaszottul tudja szídni...
SSSZÖRNY te meg ne foglalkozz ezzel a sok hülyével:P Mi ilyennek szeretünk amilyen vagy:D Kicsit beteg, de nemszámítXD
(A csúnya beszédért meg bocs...ideges lettem...)
csáó

Killer képe

Csak egyre válaszolj nekem

Csak egyre válaszolj nekem kedves SSSZÖRNY: Miért nem bírod elviselni a negatív kritikát? Valljuk be, ez a képregény megbotránkozatató, és ezt nem rossz értelemben mondom. Sőt, kétlem, hogy a megalkotása közben nem volt meg ez a szándékod is, ami valahol érthető. Az én ízlésemnek személy szerint ez már sok, de a megoldás például tetszik, és az tény, hogy kellenek a bizarr dolgok. Művészetnek nevezni viszont elég túlzás, azért enynier még ne szállj el magadtól... bár gondolom most én is megkapom a fikázás, mert elmondtam a véleményem; jól sejtem?

Cerkamatyi képe

Killer, szerintem van amit

Killer, szerintem van amit félreértesz, meg részben igazad is van. SSSZÖRNY nem gondolja (komolyan), hogy ez bazinagy művészet, épp ezért áll értetlenül az előtt, hogy valaki megpróbálja erről az oldalról megközelíteni, illetve kiértékelni.

Nem hinném, hogy ha értelmesen véleményezel valamit, azért fikát kéne kapnod, viszont a tetszésnyilvánítás, és a hazaárulózás között még egy csomó fokozat lett volna, amit komolyan lehet venni.

Nem a negatív kritikát nem bírjuk, hanem a fröcsögős-parasztos kurvaanyázást.

Köszi az észrevételt!
CM

NemÉnVagyokAz képe

Báááááááááááá

Báááááááááááá ...
Beszarok ez kurva nagy szerintem...

nevtelencsajszi képe

szakadok..xD

szakadok..xD

SSSZÖRNY képe

Undead Angel: A

Undead Angel:
A képregényeim vagy Photoshoppal, vagy GIMP-pel készülnek, attól függően, hogy a munkahelyemen csinálom őket, vagy itthon. Ez GIMP-pel készült (linuxon ez a legjobb képszerkesztő), ahol a gif formátumba mentésnél van olyan opció, hogy a rétegeket ne egymásra tegye, hanem azok legyenek az animáció képkockái. Szóval ezek sima animált gifek, 3 képkockával.

Egyébként ne rólam vegyél példát, a Photoshop és a GIMP képszerkesztők, nem rajzprogramok. Rajzoláshoz vektorgrafikus program való. Használj Flash-t például. Nézd meg Cerkamatyi régebbi képregényeit, sokkal igényesebben néznek ki, mint az enyémek.

Killer:
Nem arról van szó, hogy nem bírom elviselni a negatív kritikát, és sajnálom, ha úgy tűnt volna, hogy mindenkit leoltok, aki elmondja a véleményét. Bármikor törölhetném bármelyik hozzászólást, mégsem törlöm soha egyiket sem. Inkább őszinte meglepetéssel szoktam olvasni ezeket, mert tőlem abszolút távol áll az ilyesmi, sosem jutna eszembe, hogy valakinek elmenjek a weboldalára, és ott lefikázzam őt, vagy azt, amit csinál, csak mert nekem más az ízlésem.

Az pedig szintén szubjektív, hogy mi a művészet, és én ezt igenis annak tartom. De nem azért, mert el vagyok szállva magamtól, hanem magát a művészetet nem tartom akkora nagy dolognak, mint mások általában. Szerintem a művészethez nem kell kötött pulcsi, hülyén vágott haj, combmagasságban keresztbe tett lábbal cigarettázás, meg vastag keretes szemüveg, vagy esetleg tetoválás és fültágító, és főleg nem kell művészeti főiskola, vagy bármilyen képzettség.

Névtelen képe

Igazad van akinek nem

Igazad van akinek nem tetszik az nenézze, a véleményét meg tartsa meg magának!

01011110001 képe

Ez kurvára nagy volt, tök

Ez kurvára nagy volt, tök jót röhögtem.
Kössz az élményt

egy keresztény

:P

Zohan képe

Hali. Szerintem tök poénos

Hali.

Szerintem tök poénos a dolog és ami a legjobb az egészben, elolvasni a rinyáló írásokat arról hogy ez mennyire rossz és erkölcstelen, meg nem keresztény stb.
Mindenki döntse el kinek mi fér bele, de alapvetően mindenkinek tetszik minden csak van aki nem elég bátor hozzá ogy bevallja. Ha eg nem tetszik van egy kis egér jobb kéz vagy éppen balkéz alatt amin vannak gombok jobb illetve bal és van szerencsére egy minimum 100 gombos billentyűzet amikkel mindenki kedvére odébb állhat. :))
Akit pedig túl megbotránkoztat a dolog az nyugodtan kiélheti magát a családján és jól elverheti a gyerekeit, mert hát az egy dolog hogy valaki szent a neten de a valóságban sokkal dúrvább. :)
Aki meg totál szent fazék az nem nézi végig az oldalt hanem már az elején elkattint, illetve aki szentfazák az smemi örömöt nem talál az életben úgysem, szal így járt :D

Szerintem jó poén, Csáó.

Aniii képe

hát ez kuuuuurvanagy XD

hát ez kuuuuurvanagy XD

ftc1777 képe

nagyon király.=P

nagyon király.=P

Hirons képe

nebasszátokmármeg most

nebasszátokmármeg most komolyan! PÁLCIKAEMBEREKRŐL beszélünk egy képregényben heló!!!

Szerintem az a beteg aki ebbe bele bírkötn!
Menj és szummoljál egyet az exelben, vagy etesd meg a kacsákat, vagy csinálj egy vicces cigit, SŐT szerintem kockáztasd meg és DUGJ egyet!

picsábamán

Világmocska képe

Vallásos vagyok, hívő.

Vallásos vagyok, hívő. Templomba is járok! Fiatal vagyok. Művészetet tanulok. És tetszett a képregény. 10 percig folyamatosan röhögtem, nem tehetek róla.

De miket is mondok? Igazatok van, az ilyen képregényektől fut zátonyra az ártatlan fiatalok élete. Nem attól, hogy elhanyagolják őket a szüleik, meg le sem szarják őket, esetleg mindennap verik őket és alkoholista hajléktalan drogosokká válnak. Ez másodlagos. Fogadni mernék, ha nem lenne fenn ez a neten, legalább 1%-kal kevesebb lenne a munkanélküliség és az árvák száma. És a nagyhatalmak az atomfegyvereket is megsemmisítenék.

Ezért mindenkit kérek szépen, ha már ez itt van, hogy nehogy megnézzen olyan filmeket és ne olvasson olyan könyveket és verseket se, ahol aberráns szexuális beállítottságú emberekkel találkozhatunk: kezdhetnénk az ókori költőknél vagy Janus Pannoniusnál, aki Pécs püspöke volt. Szóval ilyen tehetségtelen dilettánsokat ne olvassatok:

Íme egy Catullus (http://hu.wikipedia.org/wiki/Catullus) versrészlet:

Majd szátokba s a seggetekbe fúrom,
rongy Aurelius és te férfiringyó
Furius, kik a versem miatt, mert
kissé pajkosak, engem elpuhultnak
véltek.

Íme egy Janus Pannonius (http://hu.wikipedia.org/wiki/Janus_Pannonius) epigramma ("Önmagáról"):

Mennyire szenvedek, óh! Biz csak pina lenne közelben,
Elbírnék kanosan most tizenöt menetet!

S akkor mégegy, melynek címe: "A farcicerét javalló Linusra"

Hasztalanul hánytam régóta keresztet; a böjtöm,
Sok-sok ajándékom, s kárba veszett az imám.
Egyre erősebb volt a kísértés. Ámde mióta
Hágom a férfiakat: futnak az ördögeim.

És a kedvencem: "Lúciáról"

Lúcia, dugni akarsz. Rendben, de csak oly kikötéssel,
hogy féken tartod segged rút robaját.
Megfogadod, de csak úgy hiszem el, ha te zálogot adsz rá,
ámde farkam még így sem hisz teneked.

Azt hiszem a tények magukért beszélnek. :)

hudini képe

Ha gyereked lesz, barom, és

Ha gyereked lesz, barom, és véletlenül meglát egy ilyen webszájtot, járhatsz vele pszichiáterhez évekig, úgy ki fog akadni. Szedd le mielőtt valaki fölnyom a zsaruknál.

SSSZÖRNY képe

Szerintem valakivel

Szerintem valakivel összekevered a leendő gyerekemet. Például magaddal.

A gyerekek nem akadnak ki ilyeneken. Emlékszel arra a népmesére, amiben a csaj félmeztelenül ment Mátyás királyhoz, és mindenkinek mutogatta a pináját? Vagy arra, amikor a csákó levagdosta a saját testrészeit, és azzal etette a griffmadarat? Az nem durva? Sőt, olvastam kínai népmeséket is, azokban egész sokat dugnak, meg mindent összeszarnak, meg ilyenek. Még a kisvakondnak is van egy olyan része, amiben a fickó egy szál pöcsben szaladgál. Ez az egész "jaj, óvjuk a gyerekek lelkét mindentől" dolog egy újkeletű hülyeség, ami szerintem többet árt, mint használ. Ha egy burokban neveled a gyerekedet valami álomvilágra, akkor a valódi világban totál életképtelen lesz.

És köszi az aggódást, de ilyenért nem lehet valakit főlnyomni a zsaruknál. Barom.

Béjb képe

igennagy:) szerintem nagyon

igennagy:) szerintem nagyon jó lett és csak gratulálni tudok:D

bobo képe

Szakmámba vág a téma,

Szakmámba vág a téma, éppen szexuális felvilágosítás témából írok értekezést. Ez azért már elég gáz. És akkor csodálkozunk, hogy miért folytatnak szexuális életet a 12 éves gyerekeink? Hát ezért! Mert ezt látják mindenhol.

SSSZÖRNY képe

Nekem nem vág szakmámba a

Nekem nem vág szakmámba a téma, én csak hobbiból szexelek, de nem értem, mi bajod... Te is a szexuális felvilágosításról írsz értekezést, és az én művem is arról szól. Egy oldalon állunk, haver (:

Névtelen képe

Kurva anyádat te állat!!!

Kurva anyádat te állat!!!

Névtelen képe

Ezt nem hiszem el hogy ilyen

Ezt nem hiszem el hogy ilyen állatok is vannak!!!!!!!!!!!!!

Névtelen képe

Nagy az Isten állatkertje!

Nagy az Isten állatkertje!

nem tom ki, de én nem az tuti... képe

Elvileg naaaagyon régen az

Elvileg naaaagyon régen az ember is állatként viselkedett basztak az emberek balra-jobbra... igen az ősemberre gondolok, és aztán jött a homoszápíensz oszt, az asszonta, hogy ezt nem kéne, és akkor onnantól fojtsuk magunkba szexuális vágyainkat. És ebből kifolyólag azért igen durva, ha egy kisgyerekkel szexel vki, mert az nagyon nagy lelki teher lesz onnantól a számára, szószerint megfélemlül (ráadásul még nem is érett meg rá), és a többségnek ezért sértő ez a dolog. Nem tom én egy "elvont" ember vagyok szóval annyira nem háborít fel ez a dolog.

Cerkamatyi képe

Azért ez, hogy

Azért ez, hogy "megfélelmlül", ez már nem gyenge szó.

Névtelen képe

háát ez tök tutii cool=))

háát ez tök tutii cool=))

xD képe

szerintem nincs semmi baj

szerintem nincs semmi baj ezzel az egesz poenal! nem ugy kell felfogni hogy ez most valami realis dolog! ez a lenyege az egesznek hogy csak vicc:D es tenyleg kicsit durva de jo vicc;)

Tonic képe

Nagyon fasza,minden

Nagyon fasza,minden elismeresem...:D

Névtelen képe

Nagyon beteg az aki ezt

Nagyon beteg az aki ezt kitalálta!De jót lehet rajta röhögni XD

Csacsa képe

hát aki ilyen

hát aki ilyen hülyeségekkel ráért foglalkozni... mintázza a képregény az alkotót? :D

Névtelen képe

"Most tévézzetek tovább

"Most tévézzetek tovább nyugodtan." :D

linda képe

Szzettem , kajak , igazad

Szzettem , kajak , igazad van a humornak nincs határa, ez is csak egy vicc mint a többi! Most mér kell eszt komolyan venni, gondolom nem megtörtént esetek alapján készült akkor meg.......! Szetem ügyes vagy mi mondjuk jót nevetünk rajta

Seth képe

Szakmámba vág a téma,

Szakmámba vág a téma, éppen szexuális felvilágosítás témából írok értekezést. Ez azért már elég gáz. És akkor csodálkozunk, hogy miért folytatnak szexuális életet a 12 éves gyerekeink? Hát ezért! Mert ezt látják mindenhol.

Ezt látják minden hol? Tudod a szülő dolga az hogy megtanítsa a gyereknek hogy mi a valóság és mi a fikció... A média pumpálja az emberekbe a mocskot és a gyerek a megfelelő odafigyelés nélkül nem tudja hova tenni ezeket. 12évesen Móriczkát meg Kretént, Morbidot és a hasonló ilyen témájú újságoka tolvastam... és szexeltem 12évesen? NEM! Bementem az iskolába egy fegyverrel és elkezdtem lelövöldözni a tanárokat és a diákokat? NEM!! És miért NEM?! Mert az ANYÁM aki egyedül nevelt fel oda figyelt rám és megtanította hogy mit lehet és mit nem! Ezen kellene elgondolkoznia mindenkinek, hogy a szülők felelősége ez nem pedig az ilyen képregényeké... Itt csak egy kis morbid humorral találkoztunk ami szerintem vicces volt :D
Ennyi!!

kiss képe

azta beteg agyadat

azta beteg agyadat geci:Dnagyon durva :D:D

Szifon képe

Ha valami szar, és még

Ha valami szar, és még csak nem is vicces, a legegyszerübb ráfogni, hogy "kortárs művészet" !

10 éves kisfiú vagyok képe

tök jó lett

tök jó lett

gege képe

így van, ha nem tetszik nem

így van, ha nem tetszik nem kell nézni... ezért van az hogy amint ezt megírom, menten ki is lépek.. szerintem nem jó... sőt...nem vicces.. pedig én 18 vagyok, és kva rugalmas mindenen szakadni tudó, de ez egyszerűen... nemjó hogy szépen fejezzem ki magam.. ennyi.. csö

balagesh képe

Egy kretén haverom küldte

Egy kretén haverom küldte a linket, én meg minden ajánlatra nyitott vagyok. Ennyit a mentegetőzésről, hogy miképpen kerültem ide.
Olvasom az intellektuális védekezésedet, amelyből mindössze az a fontos, hogy tényleg mindannyiunknál máshol van a határ. Ez a többség szemében nem vicces, nem művészi és nem is érdekes. Ellenben KRETÉN. És SZÁNALMAS. Az előbbi lap nem vállalná, az utóbbi honlap, azt hiszem, igen.
Irigyellek, hogy ennyi időd van.
Élj boldogul!

Cerkamatyi képe

A nem vicceset el lehet

A nem vicceset el lehet fogadni minden további nélkül, de azt mondjuk már nem vágom, hogy te honnan tudod, mit gondol a többség... Vagy egészen biztos vagy benne minden szituációban, hogy a többség ugyanúgy gondolja, ahogy te? Na mindegy, ezt szívesen megbeszélném veled... Másrészt ez nem darabra megy. Nem akarom a művet, vagy a szerzőt, csak a szituációt összehasonlítani mondjuk nagy művészekkel, akik éhenhaltak, mert a többségnek nem tetszett a cuccuk.

De ettől még abszolút elfogadható, ha neked nem tetszik, nekem sem tetszik egy csomó dolog.

Viszont ezt a faszságot erkölcsi - ideológiai oldalról megközelíteni, a legnagyobb abszurdum. Azt levezetni ebből, hogy:

a.) A szerző politikailag, etnikailag, erkölcsileg mit képvisel

b.) Ez a rajz hogyan fogja beteg pszichopata görénnyé változtatni a bájos ártatlan gyerekeket

...csak arra jó, hogy még idejében észrevedd magadon, hogy ha így gondolod, akkor valami komoly változásra van szükség az életedben. Találd meg, hogy mi az, és változtass rajta, hidd el, utána sokkal jobb lesz végig. Ha nem így teszel, minden esélyed megvan arra, hogy egy beszűkült képmutató faszkalapként pusztulsz el.

Végezetül itt egy kép, amit bárki (akár néhány hónaposak is) láthat, aki metrón utazik. Amúgy szerintem ez is egy színvonalas, ötletes, kreatív és nem utolsó sorban figyelemfelkeltő alkotás ahhoz képest, hogy egy óriásplakátról van szó...

Kicsit lazábban, emberek!

Dana képe

ez azért már

ez azért már brutális!!!!!!
JÓNAK JÓ MEG POEN DE DURVAAAAAAA
én nyitoot vagyok de ez egy ikcisti túlzás......de minden elismerésem

Odadjian képe

Egy ismerősöm linkelte ezt

Egy ismerősöm linkelte ezt a kis poént..szerintem nagyon jó lett. A poénnak,viccnek nincsenek határai. Olvastam az előző kommenteket és nem értem miért kell elítélni? Ezek csak pálcika emberek:D ha igaziak lennének lehet nekemse tetszene, de nem azok...:D sziasztok

v. képe

Sokagyúak! Ha nem jön be,

Sokagyúak!
Ha nem jön be, nem kell nézni, van itt elég látogató.. :) Szerintem nagyon is jóóó. :D

viktor képe

entartete kunst

entartete kunst

Ancser képe

Hatalmas! Megnézem még1x!

Hatalmas! Megnézem még1x! :D

Aggódom  képe

1./Nos ez nem poén, nem

1./Nos ez nem poén, nem humor hanem ostoba, kretén és aberrált rajz. Maga a grafika is tehetségtelen, a story is bugyuta. A szándék nem posztmodern, hanem egy kis sulinetes kamaszt maszturbációja.. kb.
2./ Aki ezt pártolja maga is forduljon orvoshoz...
3./ Hozzátenném a büntető törvénykönyv egyes paragrafusait is kimeríti, utána kellene nézni.
4./ Akinek ez tetszik igen beteg agyú ember- elmeosztályra vele.

Cerkamatyi képe

Ne aggódj, ez

Ne aggódj, ez poén.
Idéznél olyan paragrafust, ami tiltja, hogy pálcikafelnőtteket és pálcikagyerekeket szexuális aktus közben ábrázoljunk?

Blume képe

Nekem teccik, én is ijen

Nekem teccik, én is ijen pasit akarok!

nem kell név... képe

jó de ha valami kis tini

jó de ha valami kis tini idejön és ezt nézi akkor azt hiszi hogy a homoszexualitás normális... de nem az!!!!!! ugyhogy ezt nem tartom jonak habár vicces

zameqx képe

mi a halál? hova tűnt a

mi a halál? hova tűnt a humor az emberekből? nagyon nagy a video :D ....
ui: két pálcika ember és egy igazi video között igen csak nagy a különbség..akinek meg nem tetszik... hát gratulálok :D

nem kell név... képe

mennyél máár... én arrol

mennyél máár... én arrol beszélkek hogy a homoszexualitás undoritó és gusztustalan... ha ezt nem érted akko hülyék vagytok...

toce képe

mindenesetre eleg sok embert

mindenesetre eleg sok embert megmozditott a dolog .. :)

Roby képe

Én nem botránkoztam meg,

Én nem botránkoztam meg, szerintem ez egyszerűen csak szar. Ha ilyen a humorod, akkor az gyász! A 3 heti munkánál már csak az a rosszabb, mennyit gondolkozhattál ezen...

Cerkamatyi képe

Ez a képregény már

Ez a képregény már önálló életre kelt, a kommentek nem a stábbal, hanem leginkább egymással vitatkoznak.

Kihírdetem a végeredményeket:

1. Ha megbotránkoztál
Gartulálok, vesztettél! Büntetésből keress jó sok olyan oldalt a weben, amin meg tudsz botránkozni, nézegesd, majd felháborodottan véleményezd őket! Kellemes időtöltést!

2. Ha szarnak találtad
Tapsoljuk meg a másik vesztest! Büntetésből keress minél több olyan oldalt, ami szerinted szar, nézegesd, olvasgasd, majd írj hozzászólásokat! Jó szórakozást!

3. Ha tetszett
Nyertél! Jutalmul nézegess más frankó tartalmakat a bekexen, vagy más olyan oldalakon, amik tetszenek, és írj hozzájuk kommentet!

nem névtelen képe

szét röhögtem magam

szét röhögtem magam xDDDDDDDDDDDDDDDD beteg vagy te szabad, alkotó művész xDDDDDDD

nem véletlen képe

alkotó, meg művész,

alkotó, meg művész, persze :D

gyáháháháháhá képe

gyáháháháháháháháháh

gyáháháháháháháháháháháááááXD ehhez én nemtudok értelmeset hozzászolni sorry XD gyáháháháháháháháhááá....

nekrofil képe

Hát elég állat vagy

Hát elég állat vagy barátom!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is de ez kicsit........................................

Csak nézek... képe

egy beteg

egy beteg pálcika-képregényből mennyi hsz született... erkölcsösségről meg liberális gondolkodásmódról... sztem simán szar, de le a kalappal előtted szörny, felkavartad az állóvizet, ami sok esetben nehéz az érdektelenségben... viszont úgy látszik neked se számít h mivel kelted fel az emberek érdeklődését...

vk képe

Ceruza Mátyásnak

Ceruza Mátyásnak tökéletesen igaza van. Némi sarkított kiegészítést hozzátennék, ha nem baj (ha baj akkor meg pláne). Ez egy nagyon vicces és tanulságos történet volt. Vicces azért, mert jót nevettem rajta (igen, innen lehet felismerni a viccet.) Tanulságos azért, mert beszélnek itt mindenféle válságról meg ilyesmiről, de egy csomó embernek az a legnagyobb baja, hogy hogyan basszák meg egymást a pálcikaemberek a képregényben.... én úgy irigyellek Benneteket...
A vallás nagyon jó dolog. Egy dologgal több, amiből viccet lehet csinálni. Csomó jó viccet tudok, pl.: Jézus miért nem szereti a tictacot? Mert kiesik a tenyeréből... ;>
És most megkérem azokat az önérzetes álszent humorérzék nélküli embereket, akik képesek attól kiakadni, hogy egy monitoron 10-es fekete betűvel azt olvassák egy számukra totál ismeretlen ember által leírva, hogy kurvaanyád, hogy háborodjanak fel! Végülis... a felháborodásuk is vicces ;>

Zé képe

Én csak annyit szeretnék

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy:

BOLDOG !
BOLDOG !
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Szexuális felvilágosítás!

És gratula SSSZÖRNYnek akit a hülyeség megtermékenyített, majd idiotizmusával addig táplálta a gondolatszikrát, míg végül a világra segíthette.

Gonosz agyhalottak azonnal a csecsemő életére törtek, de ő mint jó anya, tovább védelmezte gyermekét( a rokonok hathatós segítségével).

KÍVÁNJUK, HOGY LEGYEN MÉG SOK ILYEN SZÉP NAPOD !

ninoninooo képe

rendőr vagyok 23 éves...

rendőr vagyok 23 éves... szóval ne nagyon szólogass be... akartam röhögni de ez undormány... aki ezt csinálta az konkrétan egy buzi fasz...
valami kis 12 éves szar... xD

halál képe

leszarom hogy rendőr

leszarom hogy rendőr vagy...!

aki értékeli a humort képe

akkor én meg katona ha te

akkor én meg katona ha te rendőr xD és nagyon jó az oldi
igy tovább

S.F képe

Szörny te nem vagy

Szörny te nem vagy normális.

Asd képe

ninoninooo szeritem 1

ninoninooo szeritem 1 23éves rendör erre azt mondja:
1.Hozzá se szól
2.Nem keménykedik a jelvényével
3.Kurvára nem vagy rendör de énse szoval
4.Beszoptad

profrigo képe

Normális szörny a

Normális szörny a mesékben sem nagyon van , de ha erre vágysz , nézd meg a "Szépség és a szörnyeteg" című rajzfilmet.Csak azt nem értem mire számítottál itt?

S.F képe

Őszintén nem értem azokat

Őszintén nem értem azokat akik ezzen 1másodpercnél tovább röhognek.Én nem vetem meg a jó humort de ez már surolja a jó izlés
határát.

UI:Szörny nincs jóbb dolgod?

S.F képe

Szép magyar beszédből 5*

Szép magyar beszédből 5*

Névtelen képe

HÁT EZ NAGYON IDIÓTA VICC

HÁT EZ NAGYON IDIÓTA VICC DE AZÉRT FASZA MEGMINDEN!!!!!!!!!!! DE ILYET KI TALÁLNI

Lacushh képe

Tök jó,+még mozognak

Tök jó,+még mozognak is:D

XXXDDDD

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dr. Kamikaze képe

Te egy beteg, debil, buzi,

Te egy beteg, debil, buzi, pedofil köcsög vagy! Valószínű nincs gyereked (egy ilyen inpotens degenerált baromnak nem is lehetne csak az anyjától) mert nem csinálnál ilyen "képregényt". Büszke vagy rá? Az is lehetsz te elmeroggyant pöcs... Ennél tovább ne is juss :)

Dr. Kamikaze képe

Jah! És még annyi,hogy

Jah! És még annyi,hogy akinek ez tetszik az is egy FASZ!

Zápfogú gyökérhernyó képe

Konkrétan a kurva anyádat,

Konkrétan a kurva anyádat, dr Kamikaze. Basszon meg egy kancigó, de vazelin helyett polírpasztával! Buzi.
-
Böff - mondtam heves érzelmektől áthatva, aztán ellovagoltam a naplementébe.

Névtelen képe

Sírtam a röhögéstől:-)

Sírtam a röhögéstől:-)

Névtelen képe

Jaja, nagyon király... De 1

Jaja, nagyon király... De 1 dolgot szarnak találok benne... Mi az h nem baj, h ha homosexuálisok lesznek a gyerekek? :DDDDDD

Névtelen képe

Nem merek hangosan

Nem merek hangosan röhögni, mert felébreszteném a gyereket.

Völgyi Judit képe

Érdekes milyen

Érdekes milyen fórumhangulat alakult ki a műved alapján:)

Stranjah képe

madafaka.ez nagyon adja. xD

madafaka.ez nagyon adja. xD

manajadeek képe

király vagy. de komolyan.

király vagy. de komolyan. szeretlek

manajadeek képe

szar neked basszad szájba

szar neked basszad szájba anyádat. te kis köcsög:)

manajadeek képe

ja bocs az előbbi komment

ja bocs az előbbi komment zének szól a 2008, március 4 - 16:27 -i kommentjére válaszulPONT

szerelmed talán?! képe

yéyé ez igen style lett

yéyé ez igen style lett :DDD

12 vok képe

Mivan? Szerintem, már bocs,

Mivan? Szerintem, már bocs, de te összekeversz egy 3 évest velünk! Ugyanis én 12 éves vagyok, és soha meg nem fordult a fejemben, hogy a leszbik meg egyebek normálisak! És egy ilyen nemtommilyenneknevezzem videócska azt hiszed mindent megváltoztat? Lehet, hogy zöldségeket beszélek, de egy tuti, hogy ez az animáció egy normál épeszű tinire nincs hatással. Ennyi. Ja, és "nem tartom jonak habár vicces"? No comment. Egyébként megtanulhatnál írni is.

12 vok képe

Ezt erre írtam: nem kell

Ezt erre írtam:

nem kell név...
2009, február 9 - 20:34
jó de ha valami kis tini idejön és ezt nézi akkor azt hiszi hogy a homoszexualitás normális... de nem az!!!!!! ugyhogy ezt nem tartom jonak habár vicces

petike képe

Azt én sem értem! (ptike,8

Azt én sem értem!
(ptike,8 éves)

Névtelen képe

A homo rész nem olyan

A homo rész nem olyan vicces de amúgy nagyon nagyon kiály:D

Max képe

annyit nem ér ez a szar,

annyit nem ér ez a szar, hogy egy éve nyomjátok a kommenteket :D

ShénCíí képe

Nemtom mit

Nemtom mit izélnak..1páran
Figyi aki nem meleg az ha ezt megnézi akk se lesz az!
=D
Vagyis megnézte a hugom is és nem meleg...xD
Vagyis nemtudok róla!=D
Szal...Akinek viszont megteccik az az lesz.kéx az ő élete...=D
Sztem meg mindenki foglalkozzon a sajátjával...mert a másikhoz naon köze nincs!=D

Cukika képe

Ez nagyon durva!

Ez nagyon durva!

Névtelen képe

durvaaa.. de jópofa nagyon

durvaaa.. de jópofa nagyon !!!

Névtelen képe

áááááááááááááá

ááááááááááááááááá:D:D:D
ez nagyon beteg..... de jót röhögtem rajta, csinálj még ilyeneket:D:D:D

Kenny képe

Nekem nagyon teccett

Nekem nagyon teccett megszakadtam rajta :D XD de a kommenteken még jobban lehet hogy én vagyok még gyerekes (16 vok) de sztem aki ezen felháborodik azt legalább 1x segberakta az apja vagy én nem tom :D normális ember sztem nem gondol egyből ilyen hülyeségekre amugy meg milyen retardált az aki mindent egyből személyes sértésnek vesz? hogy viseli el ezt bárkinek is a környezete? amugy meg akinek az az élete büszkesége hogy mekkora faszt szop le az kritizál hogy ez nem felel meg semmilyen erkölcsi normának :D persze nincs a fasz szopással semmi bajom kivéve ha nekem kell mert olyat nem... de monnyuk én ilyesmivel nem dicsekednék amugy meg hogy valaki a világ leghíresebb egyetemére jár még nem lessz különlegesen jó arc :D am meg csak a pontokon múlik lehet apád évi fél millát fizet hogy oda járhass mert egy tehetségtelen fasz vagy bár nem tudhatom :D nem sértésből mondom csak vélemény :D nem kell megsértődni am meg nem vagyok zsidó se politizálni nem politizálok és szeretem a hazámat :D (és ha zsidó lennék ? monnyuk nem lennék de sztem van bennük mit tisztelni csak kicsit kívülről kell szemlélni a dolgokat nem a saját szempontunkból lásd "nemes ellenfél" :D" ? pííc

Kenny skizó másik énje képe

EZ egy szar el tod te

EZ egy szar el tod te képzelni milyen méj sebeket thépthél fel the szhemét! Kenny neked mondtam már ha még 1x ezen a néven írsz valahova megkereslek és levágom az ujjaidat!
utóirat: tHe szhemét óvatosan a fogaiddal XD lol ez mekkora volt ez tényleg megbotránykoztatott XDXD meg szivenütött

Kenny képe

jah am meg olvastam kicsit

jah am meg olvastam kicsit tovább a kommenteket :D miből gondolja valaki hogy ettől lesz buzi a gyereke? nem lehet hogy inkább a tokió hoteltől? :O? am meg már az ókori görögök is buzik voltak :D lejárt ügy ez már bár én undorodom még a gondolatától is annak hogy két férfi... hát én nem szólok semmit csak engem haggyanak :D am meg a kereszténységről jut eszembe :D isten nevében kurva sok gonosz dolgot tettek már sztem ha van isten sok szent segg fog égni a pokolban (lásd a keresztes háború vagy a boszorkány égetések inkvizitorok stb...) meg amugy is hogy jön valaki ahoz hogy ISTEN nevében szólaljon meg?? ezt sose értettem attol különleges valaki hogy naponta 4x imádkozik de amugy meg egy képmutató fasz és ezzel vág fel? amugy meg nem minden ember egyenlő :D minden ember különbözik és ezt kéne megérteni (ami különbözik nem lehet egyenylő vagy mégis?)

Kenny képe

jaj nem tom megálni :D most

jaj nem tom megálni :D most tényleg döntsük el mi a jobb párbajban vérezni? vagy vérbajban pározni? sztem ezek a képek tökéletesen megválaszolják :D XD vagy mégsem? :P :D

Cerkamatyi képe

Go kenny go!

Go kenny go!

Kenny képe

úgy látszik túl sok

úgy látszik túl sok szabad időm van mert megint volt arra hogy hülyeségeket találjak ki :D az anyukák és a gyerekvédők kommentjeit szeretném kicsit jobban kifejteni :D mit gondoltok ha egy gyerek jancsika aprókex olvassa ezeket mit érezhet? :O talán azt hogy lemaradt valamiről? zárkózott lessz majd depressziós végül hogy feljtörjenek rejtett érzelmei buzivá válik... majd AIDS ben meghal hiszen mint tudjuk tombol a szuper AIDS. nem beszélve arról hogy jancsika aprókex olvassa a nagyfarok szopó kommentet amiről az jut eszébe hogy ő soha nem élheti át hogy lássa egy nő könnyes szemét miközben a farkától fulldoklik. megint csak az előző eset a végén elviszi az ÉC. de fordítsunk egy kicsit a helyzeten mi van azokról a nem szépnek se mondható lányokról akik a fél arcukat odaadnák azért hogy egy alkoholista egyéjszakás kalandjai lehessenek vagy hogy egy faroktól fulladozzanak.hogy mihez vezet ez? természetesen ugyan az mint a másik esetben: a lány ráébred hogy a szépség és a szörnyetegbe most Ő a szörnyeteg zárkózott lessz depressziós és max egy esélye van max: hogy összejön jancsika aprókex el és lássuk az eredményt nem úgy van mint a matematikában hogy minusz x minusz egyenlő + az ő kapcsolatukból csak nagyobb kriplik születhetnek mint amilyenek ők maguk és kell ez nekünk? szóval a megoldást nem tudom arra hogy a csúnya vagy nagyon hülye esetleg ezek furcsa kombinációjával rendelkező emberek mihez kezdjenek de egy biztos ha olyan kommenteket írtok amivel emberek életébe belemásztok vagy kudarcaira hívjátok fel őket pl. hogy alkoholisták drogfüggők buzik vagy épp már halottak az könnyen ahoz vezethet hogy elkapják a szuper AIDS-et amit senki se akarhat elkapni (már itt nem tom hol járok XD) szóval mielőtt egy rosszundulattal teli kommentet írnátok gondolkozzatok egy kicsit hogy talán lehet hogy pont a ti szavaitok fognak egy emberi életet tönkre tenni?
(bár igazából a véleményem az hogy ha valaki ráébred a hibáira azon nem siránkozni kéne hanem javítani :D de az sajnos nagyon nehéz és sok esetben lehetetlen akkor viszont bele kell törődni de az nem megoldás semmire hogyha a hibáidért pl hogy buzi lett a kölök: 1. az buzi tehet róla aki abban találja a menekülést hogy na ő most akkor buzi 2. nem lett megnevelve hogy ne vegyen olyat a szájába ami fasz fiú létére.)
ez elég hosszú komment lett de remélem lesz aki majd nevet és kevesebben lesznek akik majd ezért szétverik a monitort esetleg az én fejemen vagy remélem inkább a közelükbe lévő leggyengébb emberén :D

Kenny képe

most veszem észre pár

most veszem észre pár hibát ejtettem az írásban de ez csak azért mert utólag folyamatosan utánfogalmaztam és elfelejtettem a mondat elejét átírni :D nézzétek el

Névtelen képe

Hát én bejelentem h most

Hát én bejelentem h most küldtem el a linkjét 2 havernak és 3ból 3 embernek tetszett. :D Nemtom de szerintem szánalmas ami itt folyik már 1 éve. Pálcikaemberekről van szó! Aki meg mindenképpen védeni akarja az aranyos pici gyerekét még a széltől is az zárja be a pincébe és egész nap hallgattasson vele Mozartot meg amit akar. A haverok úgyis beviszik a hülyeségekbe, és amint 14 éves lesz nekiáll dohányozni meg piálni mint az állat. Ezt mondjuk el lehetne kerülni ha ahelyett h mindenki névtelenül anyázna egy szaros képregényhez, inkább több időt töltene el a kölykével és NEVELNÉ is ahelyett h csak mindent megtilt neki és állandóan fogja a kezét.

danó képe

ez hatalmas!!:D szakadtam

ez hatalmas!!:D szakadtam pár percig!

Szandra képe

Erkölcsromboló. Nézzetek

Erkölcsromboló.

Nézzetek Skinst!

Vanii képe

nem lenne rossz ötlet ez az

nem lenne rossz ötlet ez az egész , de nem ilyen féle képen!
Sokak számára ez sértő, számomról is , főleg mikor a "máságot" veszik elő
nem tartom rossz ötletnek de azért a határokon ne lépjünk már túl
köszönöm

nekembejött:) képe

kapcsoljátok be a

kapcsoljátok be a tv-t...szar a tortán pornószínészekkel, a hírekben nó keksz, a viván marhavásár avagy "szexi vagy nem"...EZT A GYEREKEITEK IS NÉZIK! de ezt a weboldalt nem biztos...persze a jónép mindig csak károgni tud...-.- pláne, ha nem érti a groteszk humort...megnézném a kölykeitek kikkel töltik a hétvégét...

Csabi képe

Szörny te beteg pedofil

Szörny te beteg pedofil vagy ! Szerenéd hogy a gyerekeid ilyen rajzokból vegyenek példát?

AncsaT képe

Kossuth rádióban téma

Kossuth rádióban téma volt az oldal. Google-ba beírták: "szexuális felvilágosítás" és ezt az oldalt dobta fel először. Arról beszéltek, ha egy tanár osztályfőnöki órán felvilágosítani akar és az internethez fordul segítségért, akkor rosz helyre nyúl. Esetleg egy alsótagozatos kisgyerek szeretne felvilágosulni és rákeres a neten a témára. Nem biztos, hogy a korának és érettségének legmegfelelőbb információkat találja meg itt.

Ez idáig persze nem Szöszöszörny hibája, hanem a Gúglié meg a neté. Mégis az volna a felelős magatartás, ha eltüntetné innen az "alkotást". Megmagyarázom miért gondolom így. Ez az oldal amíg egy közösségi portál sokadik oldala, akármit ki lehet tenni rá, akinek nem tetszik, ne jöjjön ide. Viszont a mai rádiós műsorral országos figyelmet kap. Sokan erről fogják megítélni, a... tudomisén, az Internetet, a közösségi oldalakat, a művészeket, Magyarországot, a környezetvédőket, olimpikonokat és bélyeggyűjtőket. Amíg a 72. lakatos vagyok az üzemben, részegen támolyoghatok az utcán, és lepisálhatom a virágokat a főtéren, kit érdekel. Ha én leszek a "hónap dolgozója" akkor ugyanennek teljesen más olvasata lesz.

Kedves Szzzzörny! Gyanítom, hogy nem igazán fogsz egyetérteni velem és levenni a képregényt az oldalról. Valószínűleg úgy véled, hogy bekaphatom, sőt a Kossuth rádió és alkalom adtán az egész ország bekaphatja. Ezért egy tiszteletteljes kérést fogalmazok meg Feléd. Ha tudod módosítani a feltett anyagot, akkor az elejére írd be, hogy itt tréfának szánt, ténylegesen szexuális felvilágosításra nem, viszont megbotránkoztatásra alkalmas szövegek és képek találhatók. Valamint tegyél be pár linket valódi, szexuális felvilágosító tartalmakat közzétevő oldalakról. Ezzel megadod a császárnak, ami a császáré, kielégíted a kecskét és jóllakatod a káposztát is.

(Van véleményem is a "művészetedről", de azzal majd a saját oldalamat "szemetelem" össze: ancsat.blogspot.com)

nevtelen képe

NAGYON FASZA.ILYENT NEM TUD

NAGYON FASZA.ILYENT NEM TUD AKARKI KITALALNI GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Patek képe

Ancsának igaza van .Neked

Ancsának igaza van .Neked fiam ezért börtönben lenne a helyed. Megteszem a feljelentést és próbapert kezdeményezek.

Patek képe

Itt nem csak

Itt nem csak pálcikaemberekről van szó. Ez a szexuális felvilágosítás címszó alatt szerepel. Remélem , az nem történhet meg , hogy még mindig szabadlábon van az aki ezt a förmedvényt feltette.

Névtelen képe

Hmm. Márpedig ilyen a

Hmm. Márpedig ilyen a valóságban is van. Családon belüli sex előfórdúl.

Vizi képe

Valóban elhangzott a

Valóban elhangzott a Kossuth rádióban egy riportban ez az oldal címe és témája. Valóban meg lehet rajta botránkozni és fel is lehet háborodni, de azt gondolom, hogy az iskolában a tanár, ha a neten akar anyagot keresni a diákjainak a szexuális felvilágosításról, akkor azt előzetesen "cenzúrázza". A pronográf tartalom nem megjelenítéséről pedig gondoskodjon a rendszergazda, hiszen ez is a feladata lenne.

A felelős és nevelni akaró szülő pedig ne abban akarjon kiemelkedni a többiek közül, hogy rögtön iPhone-t vesz a gyerekének és a szobájában korlátlan internet használatot enged.
Igen, amikor egy PC-t vásárol a gyerekének egy picit is hozzáértő szaki a gyerkőc gépét máris tudja korlátozni.

Sok esetben egy kedves mosollyal is elérhető ez a konfigurálás.
Természetesen ez az én saját vélemény.
Azt gondolom, hogy nem az internetet kell korlátozni, hanem azoknak kell körültekintőbbnek lenni akik a gyerekeikért felelősek. Ténylegesen nevelni kell és nem pedig "robotkutyákra" bízni őket.

Cerkamatyi képe

Hát, SSSZÖRNY kishaver,

Hát, SSSZÖRNY kishaver, engedd meg, hogy gratuláljak. Bekerültél a rádióba. Ez már csak egy hajszálnyira van a celebségtől, úgyhogy lehet, hogy a jövő héten majd te főzöl a tévében, és együtt vacsizhatsz mondjuk Fekete Lászlóval, Paudits Bélával, Medveczky Ilonával, meg Pécsi Ildikóval. Gecijó muri lesz, szerintem ha lehet, addig igyekezz még nagyobb dzsuvát csinálni a konyhádban :D Én egyszer személyesen szerepeltem a rádióban, amikor még rocksztár akartam lenni, és a nagynevű banda, akik előtt felléptünk, adott az új lemezükről egy ötperces intrjút. Na akkor tartották oda nekem annyira a mikrofont, amíg bemondhattam a nevemet. Ennyi volt a csillogás.

Patek meg egy fasz szerintem.

Névtelen képe

sok rinyás majom szerintem

sok rinyás majom szerintem tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!minden elismerérem a készitönek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen képe

PATEK EGY NAGY NAGY BAROM

PATEK EGY NAGY NAGY BAROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MENJEN AZ ...............MENJEN EL OVOBÁCSINAK A KIS MAJMOKHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen képe

CSABA MEG ANCSA T

CSABA MEG ANCSA T CSATLAKOZATOK PATEKHEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!patkányok vagytok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zé képe

AncsaT-t nem kell bántani,

AncsaT-t nem kell bántani, teljesen kulturáltan adott hangot a véleményének. Van is igazság abban amit mondd, csak éppen nehéz megtalálni az egyensúlyt a gyermekvédelem és a szórakoztatás közt.
Mert hogy itt nincs egyensúly, ez nem gyerekeknek való.

Másrészt személy szerint úgy gondolom, hogy a gyereket kevéssé befolyásolják az ilyen ingerek. A meghatározó a szülői és más példaképi minták.
A problémát is a gyökerénél kell kezelni. Inkább mindenki nézzen magába, hogy van-e bátorsága őszintén beszélni akár a szexualitásról akár másról a gyermeklével. Olyan életet él-e, olyanok az emberi kapcsolatai, a szexuális élete, mint amilyet a gyermekének szeretne, mikor az idősebb lesz.

A "rossz" példa is jó példa, mert megmondja, hogyan ne. Csak több bátorság kell bevallani, de a gyerek nem hülye, úgy is érzi mi az igazság.

Apika képe

Biztos hogy meg kell

Biztos hogy meg kell botránkozni ezen? Előre bocsátom, nem vagyok pedofil, sem beteg, egy egyszerű apuka vagyok. Halgattam én is a rádiót, és kivámcsi lettem erre az oldalra. Leírok egy esetem a 16 éves lányommal. Vacsorázni akartam, és előtte kezet akartam mosni. Tudtam hogy a lányom bent van a fűrdőben, ezért kopogtam, hogy bejöhetek-e. "Persze gyere, végeztem már" jött a válasz. Benyitottam és mit látok, bele van hajólva a kádba, törölgette ki magaután. Nem ez az érdekes, hanem az, hogy csak egy póló volt rajta. A meztelen popsija és a kis csupasz puncija csak úgy vírított felém. Nos elöntött a fórróság, még akkor is ha a lányom. Nem tagadom megmozdult a férfiasságom és elkellett fordulnom hogy ne vegye észre. Ha nincs otthon a nejem elkébzelhető, hogy győz bennem a férfi és kikezdek vele. Szégyenlem de ez van. A legfurcsább az egészben, hogy eggyátalán nem zavartatta magát. Teljes közönnyel csak annyi mondott "kezet mosol?" és törölte a kádat tovább. 12-13 éves korában kifejezetten szégyenlős vólt, még fehérneműben sem nagyon mutatkozott előttem. Tiszteletben tartottam és mindig jeleztem neki, ha a szobájába mentem vagy a fűrdőbe akartam menni, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Kérdezem én. Biztos, hogy minden családban egy ilyen szitunál, legyen az apuka, vagy anyuka meg áll a dolog? Főleg úgy hogy mindenki benne van a dologban?

Én személy szerint elitélem a családi sexet, de szerintem ez létező dolog, és nem kell röktön pfújolni, undorodni, perrel fenyegetőzni, vagy épp helyeselni.

Csabi képe

Névtelen te meg anyádhoz

Névtelen te meg anyádhoz csatlakozz!

SSSZÖRNY képe

Sajnos nem hallottam

Sajnos nem hallottam élőben az adást, mert egyrészt sosem hallgatom a Kossuth rádiót, másrészt pedig a saját magam által irányított rugalmas munkaidőmnek köszönhetően tegnap már délelőtt nekiálltam, hogy eligyam az eszem, és kb. 24 órára sikerült is, de most utólag meghallgattam.

Engem egy országos rádiócsatorna reggeli műsorában betegnek neveztek. Hehhehe.

És büszke vagyok rá. A negatív vélemény valójában dícséret, ha olyantól jön, akivel ellentétes az értékrendünk.

Szóval jobb, ha tudjátok, hogy ti is mind csak dícsérgettek.

Azt viszont sajnálom, hogy engem nem hívtak meg. Jól megnyilatkoztam volna a frankót. De ugye csak azokat kell meghívni, akiknek egyezik a véleménye a műsorvezetőével, nehogy az jöjjön ki, hogy nincs is igaza.

Aki nem hallotta volna, ezek voltak az alapgondolatok:
- A komoly szervezetek sokmilliós projektek keretében elkészülő honlapjait a sokadik oldalra teszi a google, míg a szabadidőben összekattintgatott Bekexet az elsőre, pedig az embereket biztos azok érdekelnék ám jobban. Felháborító.
- Az egyik lehetséges magyarázata ennek az, hogy a Bekex sokkal jobban meg van csinálva. Ami felháborító.
- A másik magyarázat, hogy sajnos valamiért az embereknek ez tetszik, és kiteszik a linkjét mindenhova, és a google emiatt azt hiszi, hogy akkor ez biztos valami értékes tartalom, pedig nem is, és azok az emberek mind hülyék, mert már az előbb is mondtuk, hogy mindenkit a komoly oldalak érdekelnek. És ez felháborító.
- A Bekex egy pedofil oldal, és a készítője nem normális. És ez nagyon durva. És felháborító.
- A legjobb lenne cenzúrázni az egész internetet. Ez a jövő, le kell mindent tiltani, és a gyerekeket elzárni egy föld alatti bunkerbe, mert igazából minden felháborító.
- Hogy ténylegesen mit árt egy gyereknek, ha meglátja ezt a képregényt, arra nem tudunk érdemben válaszolni, de ez akkor is felháborító.
- A Bekex borzasztó, és nem is kéne ilyet nézni senkinek, úgyhogy most felhívjuk mindenki figyelmét rá, hogy azonnal nézze meg. Ugye felháborító?

Azért a tévében főzés még odébb van. Kevesebb, mint 1500 látogató jött az adás hatására. Nem hittem volna, hogy csak ennyit tud a Kossuth rádió, ez lófing. Ennél bőven voltak forgalmasabb napjaink. És a képregény eddigi kb. 43 000 nézőjéből az az 1500 igazán nem egy mérvadó rész.

Na mindegy, nem is baj, szerintem én még celebnek se lennék jó. Tuti azt csinálnám főzés helyett, hogy minden nap jól bekajálnék valamelyiknél, meg be is piálnék, hogy el bírjam viselni a társaságukat, aztán mikor ők jönnének hozzám, kapnának egy zsíroskenyeret, és többet nem hívnának semmilyen műsorba.

A hozzászólásokra reagálással pedig most nem is fárasztok senkit, inkább megtankolom az időgépem, és mindet megválaszolom vagy egy évvel ezelőtt.

Névtelen képe

DR

DR KAMIKÁZE!!!!!!!!!!SZERINTEM NAGYON IS JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!MITÖL FÉLTED SZEGÉNY KISKORUAKAT TÖBBET TUDNAK MINT MI NINCS MIT FÉLTENI A KIS MAJMOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen képe

mit várjunk ettöl a

mit várjunk ettöl a begyepesedt konzervativ Kosuth rádiotol??????????????

Névtelen képe

szörnynek csúfolt

szörnynek csúfolt rendezetlen családi háttérben felcseperedett gátlásos sokáig 13-17 korig csak önkielégitéssel magának örömetszerző fiucska. majd jött az alkohol,drog utobbi karakteresebben hölgy még akkor sem s akkor borzalmas unalom, internet betegoldalak pl szopóálarc stb . megvilágosodás 1 kis szám tech tudomány és íme a mű. szörny baráti körben valószínü nagy tiszteletnek örvend de 1 dolgot sajnos nagyon be nézett : műve büntetendő ha 1 azaz 1 kiskorú is megnézte és elolvasta.

Névtelen képe

beteg drogos mind

beteg drogos mind

Névtelen képe

Van egy gyerekem, 8 éves,

Van egy gyerekem, 8 éves, horror filmeket néz és szereti őket, már 5 éves korától. De mindig megvan neki mutatva hogy készül az a film, így nem keveri a valósággal. Nem agresszív, nem akar gyilkolni, sőt nagyon nyugodt, rendes, segítő kész gyerek. Ha foglalkoznak normálisan a gyerekkel akkor nem lesz aberrált, csak hát a mai társadalom az nem ilyen," tegyük a gyereket a tv elé, legalább addig se nyaggat" szülői viselkedés miatt olyanok a fiatalok amilyenek.

Mimiii képe

én is láttam azt a magyar

én is láttam azt a magyar népmesét:A
a faszi ilyet szól benne..szétteszi a csaj lábait,felhúzza a szoknyát és olyat szól,hogy gyere ki onnan ördög,mert én akarok bemenni:A

Béla képe

"Én pedig roppant laza

"Én pedig roppant laza vagyok és nagyon sok minden belefér" - meg hazudós is :-)

Névtelen képe

ez kurva jo volt

ez kurva jo volt

SSSZÖRNY képe

Eddig egy hozzászólást

Eddig egy hozzászólást sem töröltem, de most többet is. Nem a kritikát, hanem az ostoba gyökereket, akiknek annyira egysíkú a gondolkodása, hogy náluk bárminek a vége mindig, mindenféleképpen politikai vita lesz, eszetlen anyázással. Már kicsit sok volt. Utálom azokat a weboldalakat, ahol folyton az orbánozás, gyurcsányozás, zsidózás, stb. megy tök alpári szinten, ezt a weboldalt viszont szeretem, úgyhogy itt ilyen nem lesz.

Egyébként pedig bárki bármit gondol rólam a képregényből kiindulva, én totál biztos vagyok benne, hogy a hozzászólók többsége betegebb, mint én valaha is leszek...

Névtelen képe

Akkor most kell cenzúra,

Akkor most kell cenzúra, vagy nem? :D

Gyökerek nélkül alig lenne hozzászólás.

SSSZÖRNY képe

Szerintem ez nem illik a

Szerintem ez nem illik a cenzúra definíciójába. Nem arról van szó, hogy bizonyos véleményeket el akarok hallgattatni. Ezek nem vélemények voltak, csak fosták ki magukból az értelmetlen faszságaikat egymás pocskondiázására, a képregényhez egyáltalán nem kapcsolódóan, egy 8 éves gyerektől elvárható helyesírási szint alatt. Szerinted kíváncsi volt arra bárki is? Ez így nem cenzúra, inkább zajszűrés.

Az alapvetően nem zavar, ha gyökerek írkálnak, sőt, számomra szórakoztató, mikor megpróbálják kielemezni a személyiségemet, és a kiskori rendezetlen családi körülményeimet okolják (a szüleim máig együtt élnek), vagy drogosnak tartanak (még a dohányzásra sem szoktam rá soha életemben), vagy olyannak, aki nem tud nőt szerezni (hehh), de a buta politikai anyázás szerintem nem vicces, és hiába vártam, hogy abbahagyják maguktól.

Ez a leglátogatottabb oldal az egész Bekexen, a legtöbb ember itt kapja az első benyomást rólunk, és nem akarom, hogy mindenféle sült parasztok itt osszák egymást ész nélkül. Ennyi.

Én képe

Hy Bárki bármiot mond, ez

Hy
Bárki bármiot mond, ez beteg is meg aberrált is.
De attól még vicces ennyi. Beteg humor, van ilyen:D

Névtelen képe

Sult parasztok... Hat aki

Sult parasztok... Hat aki ezt a kepregenyt vicesnek talalja.., szerinted az nem sult paraszt?? Torold ki a velemenyem nem illik kozetek!!! Koszi

Névtelen képe

Hasznosat alkottal a

Hasznosat alkottal a tarsadalom resszere!!!! Buszke lehetsz magadra, nelkuled az emberiseg sokkal szegenyebb lenne! Ilyen egy igazi ember, beirja nevett a tortenelembe!!!

8 éves  képe

anya azt mondta hogy ez

anya azt mondta hogy ez mostanában természetes és azt mondta még hogyez már a vég ez mit jelent?

Laca képe

Basszus, ettől tényle be

Basszus, ettől tényle be kell szarni!!! Köcsög haverom dobott meg a linkkel mert szerinte ez vicces. Hát basszus nem tudok rá mit mondani. Újat legalábbis nem. Átnéztem a hsz-eket A lényeget már elmondtátok korábban. pl. AncsaT szerintem elég jól összerakta a saját oldalán eltekintve tőle, hogy túlzásba vitte a mérsékeltséget. (hehe) Idekopizom amit irt mert nem tudta belinkelni scak odaírta a címét és szerintem úgyis lusták vagytok beirni a böngészőbe. A legnormálisab vélemény eddig, nagyrészt egyet is tudok érteni vele. Mert úgy tűnik kollegina, meg mert szerinte is vannak azért határok, amiket csak érzéssel kéne feszegetni.

- idézet kezdete -

"Sok hűhó semmiért
Tegnapelőtt dolgozatot írattam, és hogy ne zavarjam a kölköket, feltettem a fülest a mobilommal, és Kossuth Rádiót hallgattam. (Igen, tutira konzervatív vagyok, nem Rádió88 és nem Slágerrádió vagy Danubius, hanem a Kossuth.) Hírek után beszélgetés a szexuális felvilágosításról, meg az Internetről. Mindkét téma érint, hallgatom.
A sztori az, hogy valaki benyomta a Google-be a keresést: "szexuális felvilágosítás". Az első találat amit kiadott, egy blogbejegyzés képregénnyel, ahol pálcikaembereknek pálcikagyerekekkel bemutatott pedofil, vérfertőző aktusainak (pl. természet elleni erőszakos fajtalanság) segítségével igyekszik a szerző a keresőkifejezésben megnevezett célt megvalósítani.
Pontosabban szerintem tökre nem ez volt a célja, inkább valami humoros marhaságot próbált kreálni az olvasói szórakoztatására/megbotránkoztatására. A kettős célkitűzést sikerrel elérte. Én, részemről kifejezetten közönségesnek, felháborítónak és minden határon túlmenőnek ítéltem a művét, de ennek ellenére végignéztem. Kétszer is. Úgy hatott, mint egy brutálisan jó horrorfilm, amikor a gyomrom görcsben, hideg szalad a hátamon, tűnődöm, hogy összepisiljem, vagy összehányjam magam, de a világ minden kincséért nem hagynám abba a mozit. Ha csak szimplán gusztustalan vagy élvezhetetlen volna, akkor otthagyná az ember és nem foglalkozna vele.
Na, vissza a rádióhoz. Telefonvonalban a téma szakavatott szakértője. Mondják, gooogoljon rá a kifejezésre, nyissa meg az első találatot. "Igen... itt van... látom, egy képregény pálcikaemberekkel... aha, leveszik a ruhájukat... és szemléltetni akarják, hogy... hát igen... hát ez... hát ez aztán... tejóisten!!!" Igazából a háborgásnak nem is az volt a lényege, hogy az inkriminált tartalom az mekkora egy kupac mocsok, hanem, hogy a keresőkben ez az első, értsd a legrelevánsabb találat. Aki a témára rákeres, első helyen ehhez irányítják, a kifejezetten a felvilágosítás céljával, (gondolom nem kevés uniós, állami, alapítványi, stb. pénz felhasználásával,) szakavatott szakértők által szakszerűen összeállított webhelyek helyett. És, hogy szegény gyerekek, akik ezt meglátják, megállnak a fejlődésben. Vagy nem állnak meg, de akkor meg biztos rossz irányba fejlődnek.
Kétségtelen, az elméleti lehetősége fennáll, hogy egy gyermek az élmény hatására ráizgul egyik vagy másik (vagy mindkét) szülőjére. Ehhez azonban más élmény is elvezethet. Ödipusz és Elektra tutira nem internetezett az ókori Balkánon. A mai kölykök többségükben hamarabb felvilágosulnak, mintsem megtanulnának olvasni, vagy internetezni. Valószínűleg poénra vesznek egy ilyen képregényt, és legfeljebb röhögnek rajta. Mondom ezt Fecóból kiindulva, aki másodikosként nagyjából tisztában van a dolgokkal. Csak még marhára nem érdekli a szex. A lego, a kisautó, a játékkártyák, matricák, rajzfilmek fontosabbak számára. Guminők helyett gumimacikra izgul.
A probléma nem a gyerekekkel van, hanem a felnőttekkel, szülőkkel. Nekik sokkal felkavaróbb, bántóbb érzés szembesülni a "mű" által kiváltott gondolatokkal, érzésekkel. Nem mindenki tudja ezt úgy helyén kezelni, mint a blogban az egyik hozzászóló apuka, aki elmondta, hogy a 16 éves pucér lányának a látványa izgalomba hozta. Naná, egy férfi, lát egy meztelen nőt, az érzés normális. Csak az nem lenne normális, ha ebből kifolyólag, mérlegelés nélkül megdugta volna a lányát. De mérlegelt, rájött, hogy az egyébként természetesen ébredő vágy kielégítése nem helyénvaló, és nem tette. Ahogy nem dugta meg az anyját, a felesége nővérét, a főnöke feleségét és a pornókiállításon a szinpadon pózóló csajokat sem. (Ezt nem írta, ezt csak gondolom/remélem.) Ez így normális. Nem kell szégyenérzettől szenvedni miatta.
De van, aki mégis zavarba jön, szégyenkezik, dühös lesz. És lehet, hogy lesz egy gyerek is, akinek rossz érzéseket okoz. És a bejegyzés országos figyelem középpontjába került. Így még több embernek fog kellemetlen érzéseket okozni. Talán annyit meg lehetne tenni, hogy az oldal elejére kerülhetne egy figyelemkeltő felhívás, hogy ez itt nem szexuális felvilágosító információ, hanem durva és bántó vicc, aki erre nincs felkészülve, az ne nézze meg. Ennek hatására természetesen mindenki megnézné, de nem szólhatna egy szót sem, hisz mondták neki, hogy ne nézze meg. Aki prűd és nem hülye nem nézi meg. Aki meg háborog, arról kiderül, hogy prűd és még ráadásul hülye is. Valamint én tennék ide az elejére pár linket tényleges felvilágosító tartalmakra is. Pl. ilyeneket: a-ha!, ofoe, felvilágosítás.hu.Ez így már a korrektnél is korrektebb lenne.
Ennek persze egyetlen akadálya van, a szerző. Akinek belenéztem más bejegyzéseibe is. Az illető buggyant, és ezt jó értelemben mondom. Nem normális, a szónak abban az értelmében, ami szerint normális az, ami nem tér el nagyon az átlagtól. Szóval az illető van annyira egyéniség, hogy magasról tojjon arra, mi a közízlés, közerkölcs, jóérzés, tapintat és más ilyen maszlagok. Pont ettől élvezetesek az írásai. Abszurdak, meghökkentőek. Ha nem sértődne meg miatta, (vagy ő, vagy Örkény), akkor Örkény Istvánhoz hasonlítanám. Szerintem annak idején nem kevesen Örkényre is azt mondták, hogy fújezmáraztándetényleg. (Nem véletlen, hogy a "Tóték" meg a "Macskajáték" tananyag szokott lenni, a "Babik" vagy a "Pisti a vérzivatarban" meg nem.)
Ezzel nem azt mondom, hogy az illető örkényi magasságokba hágott, hanem, hogy ugyanazon az úton jár az írásaival. Az életében meg ki tudja merre. Biztos kapott ettől az élettől már párat a pofájára, de ettől nem lett világgyűlölő, csak kissé cinikus, és igényli, hogy mások hagyják békén az álszent baromságaikkal. Olyannyira, hogy még gesztusokat sem hajlandó tenni. Így feltehetőleg nem kerül figyelmeztetés vagy útmutató link a bejegyzése elejére. De ez nem az én karmámat terheli majd, hisz én szóltam neki."

- idézet bezárva -

Bob Terminátor képe

Legjobb képregény, amit

Legjobb képregény, amit valaha láttam, ebből kellene még sok-sok... Várom a folytatást!

Czollli képe

Gratula SSSzörny! Nekem is

Gratula SSSzörny!
Nekem is bejön ez a bizarr humor :)
Gyárts még hasonlókat!
És a Garland smink valóban szép...

Heilig képe

hát ez nagyon jó xD olyat

hát ez nagyon jó xD olyat röhögtem 5* ilyet is csak egy igazi pedofil találhat ki:D de naon jó tényleg

Névtelen képe

Ez csak addig poén

Ez csak addig poén bárkinek is, amíg nem kúrják meg a 10 éves kislányát... Tessék elgondolkozni.

Névtelen képe

"Nem mindenki tudja ezt úgy

"Nem mindenki tudja ezt úgy helyén kezelni, mint a blogban az egyik hozzászóló apuka, aki elmondta, hogy a 16 éves pucér lányának a látványa izgalomba hozta. Naná, egy férfi, lát egy meztelen nőt, az érzés normális. Csak az nem lenne normális, ha ebből kifolyólag, mérlegelés nélkül megdugta volna a lányát. De mérlegelt, rájött, hogy az egyébként természetesen ébredő vágy kielégítése nem helyénvaló, és nem tette."

Nézzük, hogy is kezelte 'jól' az apuka...

"Ha nincs otthon a nejem elkébzelhető, hogy győz bennem a férfi és kikezdek vele. Szégyenlem de ez van. "

Szerintem ez nem az a kategória, aki mérlegel. Ez az a kategória aki meginog és simán megdugja a lányát, aki valószínűleg kizárólag azért mert előtte meztelen maradni, mert tökéletesen bízik benne, és meg sem fordul a fejében. Már bocs a kérdésért, de akkor az is normális ha egy 16 éves lány az édesapja farkát meglátva izgalomba jön? Nincsenek emlékeim ilyesmiről...bizonyára nem vagyok normális, és már 16 évesen sem voltam az.

Névtelen képe

"Van egy gyerekem, 8 éves,

"Van egy gyerekem, 8 éves, horror filmeket néz és szereti őket, már 5 éves korától. De mindig megvan neki mutatva hogy készül az a film, így nem keveri a valósággal. Nem agresszív, nem akar gyilkolni, sőt nagyon nyugodt, rendes, segítő kész gyerek. Ha foglalkoznak normálisan a gyerekkel akkor nem lesz aberrált, csak hát a mai társadalom az nem ilyen," tegyük a gyereket a tv elé, legalább addig se nyaggat" szülői viselkedés miatt olyanok a fiatalok amilyenek."

Pont te vagy az, akinek aberrált lesz a gyereke. Egy öt éves gyereknek még tévét sem kéne néznie. Az én gyerekem 5 évesen meséket hallgat amiket az anyja olvas neki, azaz én. Vajon mennyivel lesz egészségesebb a lelkivilága, mint annak, aki már 5 évesen csak a horrort meg vért látja? Hiába magyarázod el neki, ő azzal fantáziál, arról álmodik és álmodozik!, majd ne csodálkozz, ha megkérdezik tőle, mi szeretne lenni, és azt feleli, hogy tömeggyilkos.

RyuK képe

Beteg vagy de tisztellek XDD

Beteg vagy de tisztellek XDD

Névtelen képe

Perverz büdös állat vagy.

Perverz büdös állat vagy. de gondolom tudod magadról. és gondolom dícséretnek veszed...

Névtelen képe

Ez naon beteg!!!!!!!!!

Ez naon beteg!!!!!!!!! Ezért tetszik...

8 éves  képe

Ez kurvajó ezért

Ez kurvajó ezért megbaszom anyámat

Névtelen képe

király ez többet kéne fel

király ez többet kéne fel rakni

Bess képe

Hát ez mocskos durva,

Hát ez mocskos durva, nagyon beteg, de azért jótt röhögtem rajta!!!
Pálcika ember sex!!! HAHAHAHAHAHA

Nyufika  képe

jaja Bess :D piszok béna de

jaja Bess :D
piszok béna de de épp azért jó :D még ilyet :D

Névtelen képe

szerintem ez mar brutal

szerintem ez mar brutal

milán képe

olvastam a

olvastam a commenteket,általánosítás magas fokon..
aki ezt képes komolyan venni,
és nem röhögni rajta egy fikarcnyit
és belekötni a buzis részbe
és elítélni a szerzőt
és arra hivatkozni,h hol tanul és mi a szakmája
és papolni,h ez fuuu de brutál tuti kihat minden szarosra

és a legjobb,hogyha valakinek nem tetszik egyszerűen azt mondja,h "ez szar",pedig a helyes válasz "ez SZERINTEM szar"

ps.: minden elismerésem szörny,annyira egyetértek veled,h már nem is hittem,hogy ezt valaki más írta le helyettem

pss.:szerintem a végtelenségig konzervatív és homofóbok vagytok;egy épeszű embernek az első 2mpben leesik,hogyha tényleg akart valamit,akkor ez nem az ő oldala;a homokos témáról meg no comment,mo.-n minden seggfej elítéli őket.érdekes,h egész kurva európában csak nálunk volt atrocitás a gayprideon

milán képe

kiegészítés: nem

kiegészítés: nem ilyenektől változik egy gyerek személyisége,hanem attól,hogy hogyan nevelték. aki ennyit sem tud felnőtt létére,az jobb,ha még okosodik

helén képe

Könnyű nevelésről

Könnyű nevelésről beszélni azoknak, kiknek ideális körűlményeik vannak.
Itt most én, a lakásra gondolok. Másfél szobás lakásban lakunk a férjemmel és a két gyermekemmel.
Ez eddig--monthatnák,--nem nagy ügy. A gondjaink most kezdődnek, mert a lányom 14 éves, a fiam 15, és mivel nem tudok mit csinálni, így hát kénytelenek egy szobában lakni.
Esélyünk sincs nagyobba kőltözni, az okokat nem részletezem. Kis koruk óta együtt vannak, biztunk benne hogy nem lesz baj, mert megszokják egymás látványát.
Mikór láttam rajtuk, hogy kezdenek "érettek" lenni, vettem egy mély levegőt, leküzdöttem a prüdériámat és ellett mondva nekik, a sexualittás, fogamzás, a nemiszervek működése, stb. minden ami érdekelte őket a témával kapcsolatban.
Mindent elkövettűnk, hogy megértsék, a sex nem "játék" és következményei lehetnek... Nem is vólt baj mostanáig.

Kb. három hónapja ágynemüt mentem cserélni hozzájuk, és legnagyobb döbbenetemre spermafoltot találtam a lányom párnáján, és a lepedőjén. Gondolhatják, mint akit lefórráztak, majdnem elájúltam. Egésznap bőgtem, nem tudtam mit csináljak.
Kétségbeesésembe felhívtam a háziorvosunkat, és elmondtam neki a tőrténteket, és tanácsot kértem. Először is egy nőgyógyászt ajánlott, hogy valamilyen ürüggyel vigyem a lányom hozzá, hogy érintetlen-e még. Másban nem tud segiteni. Meg hogy tulajdonképp nem csodálkozik a dolgon, mert ez szinte elkerűlhetetlen volt.
Lényeg az, hogy el is vittem nőgyógyászati szűrés ürügyén, és szoval SZŰZ volt.
Nagy kő esett le a szívemről. Mikor mind ezekkel megvóltam, természetesen magyarázatot kértem tőlük. Pirúltak, hebegtek-haboktak, narancslére fogták, teára fogták. Végűl kiderűlt, hogy játszottak egymással a kicsikéim. Azt hiszem pettingnek mondják ezt a fajta kielégitést.
Azt hittem megőrűlök mikor azt mondták, hogy majd vigyáznak és legközelebb nem kennek össze semmit. A kis hülyék azt hitték az elején, hogy ezzel van a bajjom. A részletek már nem érdekeltek lényeg az, hogy közösülés nem vólt. ---Nos? Mit rontottunk el? Mindent elkövettünk hogy elejét vegyük az ilyennek. Kérem adjanak tanácsot!! Erényöv? Ugye neee?

Persze beszéltem az agyukkal, ne hogy eszükbe jusson a közösülés, mert testvérek közt tilos, és ez vérfertőzés lenne. Mást nem tehetek. Nem lehetek velűk egész éjjel.
TANÁCSTALAN VAGYOK!!

SSSZÖRNY képe

Haha, biztos olvasták ezt a

Haha, biztos olvasták ezt a képregényt, és innen tanulták!

Amúgy tőlem hiába kérsz tanácsot, nekem sosem volt gyerekem, a tieidet meg még csak nem is ismerem. Sőt, bevallom, a történetedet sem igazán hiszem el... Hogy lehet egy spermafoltot felismerni? Én már sok spermafoltot láttam párnákon és lepedőkön elég közelről, sőt, mindet én magam okoztam, de egyik sem volt olyan feltűnő, sem olyan egyértelműen beazonosítható, mint ahogy az írásodból tűnik.

Ha a spermafoltok tényleg ilyen feltűnőek lennének, akkor aki feljön hozzám, az le sem merne ülni, HA!

Meg én igazán nem értek a neveléshez, de szerintem észérvekkel kell. Ha csak azt mondod a gyerekednek, hogy "ne csináld, mert tilos", akkor vagy egy életképtelen nyomit nevelsz belőle, akinek egy önálló gondolata sincs, csak mindig azt csinálja, amit mások elvárnak tőle, vagy pedig ugyanúgy csinál mindent, csak arra vigyáz, hogy te ne tudd meg.

És hogy példa is legyen, engem az alábbi észérvek tudnak visszatartani az olyan nőktől, akiket inkább nem kéne (most nem a testvéremre gondolok, nálam a "ronda / bolond / ronda és bolond nő részegen" a szokásos bukta):
- Mi van, ha terhes lesz? Mint tudjuk, 100%-os védelem nincs, bármi adódhat.
- Mi van, ha elmondja másoknak? Nagyon égő tud lenni utólag, és ami még rosszabb, elveszítheted ezáltal az esélyt más nőknél a társaságból, akiket jobban akartál volna.
- Ha nem csak egy alkalomról van szó, fennáll a veszély, hogy belekényelmesedsz. Megkapsz egy bizonyos szintű kielégülést rendszeresen, és így kevésbé hajt majd a vágy, hogy keress valakit, akitől megkaphatod azt is, amit most nem.
- Hiába látod be utólag, hogy hiba volt, már semmi sem lesz olyan, mint előtte. Még ha tök profin úgy is csináltok, mintha semmi sem történt volna, az attól még csak úgycsinálás marad.

Na jól van, ennyit mára a bölcsességből, inkább megyek, csinálok egy-két spermafoltot tesztelésképpen...

Névtelen képe

Hát ez nagyon perverz volt.

Hát ez nagyon perverz volt. iet saját gyerekkel poénbol is bün elkövetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helén képe

Én csak a sok nevelésí

Én csak a sok nevelésí okosságra írtam le a saját esetemet.
Nem tudod megkülömböztetni a spermafoltot a többitől? Talán próbáld meg, tiszta ágyneműre produkálni.
Remélem alsóneműt is cserélsz legalább kéthetente.
Igazán sajnálom, hogy beirtam ide.

sanyika képe

haha, mehet a

haha, mehet a megsértődés, helén!!

SSSZÖRNY képe

Ne hisztizzél, helén. Nem

Ne hisztizzél, helén. Nem mondtam semmi olyat. Nekem kizárólag a saját spermámmal kapcsolatban van tapasztalatom, az meg tényleg alig látszik meg. Ha akarod, egyszer hagyok egy foltot én is a lányod párnáján, aztán megnézzük, észreveszed-e.

Amúgy szerintem az egy szobában alvás nem sokat számít. Amelyik gyerek olyan, az napközben is simán kísérletezhet, és az egyneműek együtt alvásakor ennyi erővel simán mehet a homokozás.

De a legdurvább, ha ikreid vannak. Azok már akkor kipróbálnak mindent, mikor még esélyed sincs beleszólni:

Ehhez illik csak igazán az a szöveg, hogy "Óh, igen, ez az Bébi!"

Névtelen képe

Ez durva, de jót röhögtem

Ez durva, de jót röhögtem rajta. Ez az ultrahangos kép sem semmi

kobi képe

Minden

Minden elismerésem!
Hatalmas az egész! Nagyon bejött csak igy tovább
gratula

Cherry képe

Hát öcsém ennél

Hát öcsém ennél érdekesebet még soha a büdös életbe nem látam ..nagyon durva halod. GRAT..:D

Picee képe

Szerintem meg vicces mint

Szerintem meg vicces mint atom... lehet hogy kiöregedtél már a "jófej muter vagyok" korból, ANYA!

egy tini lány képe

Ez naon megnyerő

Ez naon megnyerő képregény, és még mozognak is ezek az izék...
abarátaimnak is naon teccik .Sokat lehet ezen röhögni.Valaki tudna küldeni nekem is ieneket?
Akk megadnám az e-mail címemet: valentina12 [at] freemail [dot] hu
Előre is naon köszönöm, az összes fiú és lány barátom nevében.
Kössz (az a link az e-mail címem ott fent)

szűz tini punci képe

van még ilyen képregény

van még ilyen képregény féle?
Nagyon érdekelne

Névtelen képe

Még jó, hogy volt ma a

Még jó, hogy volt ma a szexuális felvilágosításról szó valamelyik rádión. Le is húzták csúnyán az oldalad, Öregem. Na, több se kellett hogy megnézzem! Be is raktam könyvjelzőbe, legyen min továbbra is röhögni! Szuper, folytasd csak! És különben is, kinek nem inge, ne vegye gatyára! ;-)

Anonymus16 képe

Erről csak annyit h a

Erről csak annyit h a kertvárosi anyukák minek látogatják ezt az oldalt? o__O Ha nem tetszik akk gyorsan be kell zárni az ablakot azzal a jobb felső kis ikszel és nem itt megbotránkozni meg minden kommentekkel... az nézze akinek tetszik... akinek meg nem annak van választási lehetősége.
Nah ennyi am nekem bejött ez az agymentség xD xD xD xD

matahari képe

Én csípem a humorod! :-)

Én csípem a humorod! :-) Elgondolkodtató.

soooooot képe

barmok vagytok? akinek bejön

barmok vagytok? akinek bejön ez a szar, az legyen szíves a gyermekének élőben eljátszani a pálcikaemberes aktust. degenerált hülyék, szexmániás aktusimádó mutogató emberek. Itt élitek ki perverz ösztöneiteket. csak azért is végig olvastam!!! irreális az egész képsor, hogy tűnhet ez valakinek humorosnak, baromi jónak, jópofának.anyukával-apukával mutogasd el a gyermekednek! rohadt felvilágosult lesz, épp olyan ,mint TE!

olvasó képe

Az a barom, aki a

Az a barom, aki a hülyéskedésen kívűl mást lát ebben a szándékosan polgárpukkasztónak készűlt animációban. Elképedve olvasom, hogy sokan belekeverik a politikát, a keresztyénséget, és az "alkotó" nemi hovatartozását.
Aki egy másodpercig is komolyan veszi és felháborodik, nos az a barom.

noname képe

XDDDDDD azt, hogy meg kell

XDDDDDD azt, hogy meg kell köszönnöd kedves ötletgazdának ezt a képregényt:D

Névtelen képe

KEDVVES KONZERVATIV FIDESZES

KEDVVES KONZERVATIV FIDESZES SOOOOOOT A HOZÁSZOLÁSOD MAGÁÉRT BESZÉL ,HOGY KÖCSÖG VAGY !!!!!!!!!!!!TE BIZTOS ELMÉSZ A FIDESZES BARMOK GYÜLÉSÉRE!!!!!!!!!!!!!!MERT UGYE ISTEN HAZA CSALÁD !!!!!!!!!!!!!!!NAGY CSALÁD !!!!!!!!!!!!!!!!HÁNYOK TÖLETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS EZEK VESZIK ÁT A HATALMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!GYOMOR FORGATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

woothaxlolzomfg képe

ez tetszik, szép munka

ez tetszik, szép munka :D
mekkora botrányt csinál egy szimpla képregény :D

Névtelen képe

Nem megbotránkoztató, csak

Nem megbotránkoztató, csak egyszerűen humormentes, igénytelen, szar.

Névtelen képe

szte, tok jo

szte, tok jo

Névtelen képe

xD

xD

Mályi József képe

Sokat gondolkoztam, mire jó a

Sokat gondolkoztam, mire jó a zsidóknak adott Tizparancsolat. Csak tiltás a jótól - ne ölj, ne lopj, ne paráználkodj? Később a kereszténységnél is előkerül a "ne paráználkodj" tiltó parancs. Rájöttem, hogy ezektől a bűnnek nevezett cselekedektől nem azért kell tartozkodnunk, mert majd valamikor a pokolba kerülünk, ahol lesz majd sírás-rívás, fogcsikorgatás, hanem már most itt a földön pokollá tesszük az életünket és másokét is. Lehet, poén ez a pálcika-szex, de a szexuális szabatosság óriiás károkat okoz neked is nekem is. Elveszíted azokat, akiket szerethetnél, elveszíted azokat, akik szeretnének Téged. Elsősorban a gyerekedet, gyermekeidet. Óva ntek minden szülőt, hogy ily módon vezesse be gyermekeit az élet rejtelmeibe. A gyermek felnőtt lesz és amíg élsz gyűlölni fog Téged!
Ebben a világban a pénz beszél. hát közelítsünk a pénz felől. Te szabadnak születtél és szabadon szeretnél élni. a szexuális szabatosság kóbor élettel ajándékoz meg, amibe nem fér bele a többgyermekes család öröme. Jópár évvel ezelőtt egy férfiember 60 éves korában, nyugdíjba mehetett. A mostani középosztály már 67 éves koráig munkára számíthat. A fiatalabb generációt előre láthatóan, 70 éves koráig dolgoztatnák. Magyarországon a férfiak átlagéletkora 67 év. Te, szabadságot szerető emberpalánta! Amíg élsz, dolgozni fogsz, és mivel egyre kevesebb lesz a béred - hitelt veszel fel - kamatrabszolgaként!
Lehet poénkodni a szerelmi élet szentségével, lehet ezt az írást kigúnyolni, de ha nem lesznek gyermekeink, nem lesz jövőnk sem!

Végül néhány szót magamról: amikor megszülettem anyám harmadik gyermekeként, engem is a kórházban hagyott. A később született hugomat is. Hat éves koromig kilenc nevelőcsaládnál fordultam meg, majd nevelőotthonban kötöttem ki. Az állam segítségével szakmát és érettségit szereztem, majd az utcára kerültem. Munkásszállók és albérletek sokaságát jártam meg. Baromi nehezen családot alapítottam. Jelenleg van családom - egy csodaszép gyermekem, akinek fejlődésében gyönyörködöm - egy házam és van munkahelyem, ahol megbíznak bennem, megbecsülnek. De úgy érzem, nincs hazám és nincs a fiamnak jövője csak, ha elhagyja Magyarországot. Ezt akarjátok?

Szebb jövőt Barátam!

Timon képe

Adjon az Isten! Nem vagyok

Adjon az Isten!
Nem vagyok buzi, sem pedofil, az ilyen témájú videók sem érdekelnek. Véletlen keveredtem ide, a kugliban keresgéltem vicces képeket és ezen megakadt a szemem. Persze hogy az ilyent nem kell komolyan venni, az a hülye aki komolyan veszi. Akivel történt már ilyen az ne nézze végig vagy nyeljen egy nagyot és kis piros X. Az én agyamból ilyen biztosan nem pattant volna ki, mert ez még nekem is beteges, de mégis szakadtam a röhögéstől! XD XD XD
Internet nem csak Magyarországon létezik, hiába is tiltanám a gyerekeimet majd ilyenektől, véletlenül is ráakadnának, de ha olyan hülyék lesznek, hogy ezt komolyan veszik, hát kapnak tőlem néhány apait! XD Egyébként ez egy kitalált világ, aki találkozott már pálcikaemberekkel azoktól bocsi, aki pedig ilyet tett annak újra kinyitnám Auswitz kapuit. ::D Ez a világ éppen annyira kitalált, mint a Kaptáré, mégsem rohan egyikőtök se, hogy beszerezze a T vírus ellenszerét. :D

SPegyGECI képe

Szerintem kurva jó lett

Szerintem kurva jó lett !!!
Ne foglalkozz a kritikákkal, nem látják benne az értéket.

nyuszko képe

Én szétröhögtem az agyam!xD

Én szétröhögtem az agyam!xD

Fufuka képe

Basszátok meg...ez naon

Basszátok meg...ez naon komoly xD
Ejnye Pepsy te mutattad ezért meg halsz!!!!!xĐ

Bubojék képe

Haver ez már kicsit

Haver ez már kicsit brutál...szerintem gyereknek is csak szülőis felügyelettel kéne néznie...már nem azért, mert részben igazad van, de mi van ha a gyerek ezután elkezd meztelen pasikat v csajokat nézegetni, és pedofil lesz belőle...de azért faszán megcsináltad az egészet...hajrá: DD

sanyika képe

vagy elkezd animalpornót

vagy elkezd animalpornót nézni, és lóvá változik.

Zénó képe

És már gyerekkorában pedofil

És már gyerekkorában pedofil lesz, a meztelen pasik és csajok látványától!!! Viszont ha szülői felügyelettel nézi, akkor minden oké!
A képregénynél is jobban szórakoztam a sok idióta hozzászóláson.
SSSZÖRNY csak azt üzenném, hogy minden elismerésem!!! Immár 2 éves elmúlt az alkotás, és még mindig aktívan végzi a dolgát. Szerintem világosan látszik a hozzászólásokból, hogy mennyi embert neveltek félre, rosszul, vagy épp sehogyan sem szexuálisan.

Szörnynek jár egy puszi,
S hozzá még egy fuszi!

Névtelen képe

ez kkúrva jó

ez kkúrva jó

Ági képe

Asszem megmutatom a férjemnek

Asszem megmutatom a férjemnek :)

Névtelen képe

Mutasd meg a férjednek és

Mutasd meg a férjednek és világosítsd fel a gyereked! Hülye kurva!

Lupp képe

Hát ez nagyon nagy ti

Hát ez nagyon nagy ti hülyékvagytok nem kel komolyanvenni nem a 10 éves gyereketek fogja ezt nézni . ez inkább vicces

Névtelen képe

A Gugli nem akármiért dobja

A Gugli nem akármiért dobja ki ezt az oldalt,láttam egyszer valamelyik Discovery csatornán erről egy műsort,a lényeg itt az,hogy kurvára számít a bejövő találatok listázásánál a további rákattintás,vagyis a népszerűség.A Google tehát azt dobja ki,amit a netezők szeretnének hogy kidobjon:)Álszemérem ide vagy oda.
Pár éve volt egy hasonló eset,azt hiszem az is rádióban volt,bár tulajdonképpen lényegtelen.Valaki arról rinyált hogy milyen szar dolog ez a net,mert a NAGYMAMA szót beírva,vajon mit dob ki a google?!Talán aranyos,kedves,lekvárfőző,unokájukat szeretgető,vagy sütirecepteket továbbadó nagyikat?
Hát nem:)
Természetesen NEM ERRE kíváncsi a tisztelt internetezők többsége,és ezért az első helyen évek óta(!) fasz szopó és kefélő nagymamák vannak.El lehet gondolkodni,hogy miért van ez.Szerintem azért mert jóval kevesebb embert érdekel a lekvárfőzés,mint az hogy mit művel nagymami és nagypapi akcióban.Szóval ha baj van,akkor nem Ssszörny írásával van baj,hanem az emberekkel.Mert képesek pornót és vicces dolgokat nézni a neten,nahát,nahát....Szerintem ez a legjobb ajánlás egy írásnak,ha felül tud kerekedni a pornón,vagy egyenrangú vele.A többi csak álszent maszlag.Én egyébként viccesnek és ötletesnek tartom ezt a produktumot.

terror képe

Ja,terror voltam,és ÉLJENEK A

Ja,terror voltam,és ÉLJENEK A NAGYMAMÁK!

VALKI a sok kozul képe

hat ez nagyon zsir:)) bar

hat ez nagyon zsir:))
bar megkell hagyni kemeny fantaziad van..:))
aki meg erre is felmergtelodik m,eg belekeveri a politikat az egy nagys egfej
nem tud kikapcsolodni meggyen akkor a...
na de m1 ok tuggyak enkem tecet:D

én^^ képe

bazd+XDDD csak gratulálni

bazd+XDDD csak gratulálni tudok az eszmei szerzőnekXDD
:D

első játékos képe

szerintem kurva jó lett :D

szerintem kurva jó lett :D (Y)
csak így tovább
röhögtem rajta mint állat xD

13 éves nagyon értelmes férfijú képe

ez qrva jó és nem értem, hogy

ez qrva jó és nem értem, hogy hogy képes ezt bárki is komolyan venni. amúgy is értelmetlen egy egy ilyen faszságon vitatkozni

mr.segg képe

na, geci ez kibaszott faja,

na, geci ez kibaszott faja, nem vágom miért kell kritizálni, mert rohadt jó.

szuper sztár képe

Hát ez igen érdekes de a

Hát ez igen érdekes de a kicsiknek jó elmagyarázás

szuper sztár képe

aki ezt kitalálta így kell

aki ezt kitalálta így kell felvilágosítania a gyerekeit!!!!!

Nonics képe

Én is elmagyaráztam nekik, de

Én is elmagyaráztam nekik, de még nem értik igazán, ma újra gyakorolnunk kell.:)

semmi képe

ez kemény volt

ez kemény volt

Fernanda képe

Én erre csak annyit mondanék

Én erre csak annyit mondanék h imádlak Michael jackson!!!
Örökre te maradsz a legjobb(L)(L)Te vagy a mester,a tanító.
Bocs de ha már művészekről volt szó, akkor kötelességem volt megejteni őt.Michael volt a legtökéletesebb ember,a világon a legnagyobb arc........(L)(L)(L)

melike képe

szexuálisság

szexuálisság

Renibaba képe

Szerintem ennek semmi értelme

Szerintem ennek semmi értelme hogy mások idegrencerét idegesítsétek mer ha ezt az oldal meg nézi egy 9-10-11-12 éves az nem lenne jó csak tönkre tennétek ezzel az oldallal!

Névtelen képe

Szerintem is ez már túlmegy a

Szerintem is ez már túlmegy a jóizlés határán pedig szeretem a poénokat de ez gusztustalan. Te ezt tényleg viccesnek találod mert akk meg kéne vizsgáltatnod magad!!!!!!!! Vagy veled is ez történt??????

Kobra Joe képe

Mi van ezt tapasztaltad? Vagy

Mi van ezt tapasztaltad? Vagy csak szeretsz molesztálni? Esetleg kicsi a pélód mert nem kellettél semkinek és így élted ki szexuális vágyaidat? Üdv Homársrác

Melós képe

Én meg beleélveztem a

Én meg beleélveztem a főnöknőm joghurtjába a múlt héten!!!

benyó képe

a tanárom sejem sálára vertük

a tanárom sejem sálára vertük rá 4en szünetbe :D:D
amikor meglátta fúúúúúúúú...

Anonimusz képe

Pedofil buzi!!!! Nem vagy

Pedofil buzi!!!! Nem vagy normális !!! És késsszzz ezt nem bírtam ki hogy ne írjam le.

Anonimusz képe

Apám ha ez neked ötletes te

Apám ha ez neked ötletes te is épp olyan elme háborodott vagy mint a képregény készítője!!!!! És nagy francot érdekli ez az emberek többségét csak ezt dobta a gép ennyi!!!

terror képe

Szerinted a Google csak úgy

Szerinted a Google csak úgy kidobja a találatokat?Ezt dobja a gép?!
Nem értetted mit akartam kihozni ebből,wazz.Mindenesetre,neked egyszerű és szép életed lehet.

Nagyon Kivagyok képe

A szexuális felvilágosítás

A szexuális felvilágosítás órával, meg a roppant felkészült tanárerővel kapcsolatban... Aki az internet segítségével akarja a kis kópéknak a fogantatást bemutatni, az szerintem ne az óra közben gereblyézze össze az anyagot. Felelősen, mondom FELELŐSEN gondolkodó tanárember/aggódó szülő/Vesta-szűz az óra, illetve a felvilágosítás ELŐTT keres megfelelő oldalakat, megjelöli könyvjelzőbe, ne adj'isten ELMENTI pendrive-ra (gy.k. pendrájv) és AZT mutogatja a roppant befolyásolható hallgatóságnak. Gondolom, általában nem ez történik, hiszen soha nem fordult még elő senkivel sem, hogy valami kőkemény NDK művészfilm jön le elsőre ("nagymama" XDXD). Neem, megyünk, mutatunk valamit a kölöknek, oszt' jó lesz... Aztán csodálkozunk, ha üzekedő pálcikaemberkék cucliznak a monitoron. Ja, és szégyenkezünk. Meg dühösek vagyunk. Meg rinyálunk, mert nehéz mondani, hogy "bocs, én k*rtam el".
Ja, nyugodtan higyjétek el, amikor a gyereket komolyan érdekelni kezdené a téma, nem a "szexuális felvilágosítás" lesz az első szó, amit a kevésbé domináns kacsójával begépel...

Ja, nekem tetszik, lehet szájkaratézni.

Névtelen képe

ez poén bementek a szobába és

ez poén bementek a szobába és azt hitték hogy más gyerekeket tanítanak baszni és szopni megy dugni meg nyalni!!

Névtelen képe

EZ GECINAGY HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

EZ GECINAGY HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ WOW IEN ÁLLATOT AKI EZT KITALÁLTAXD

nyünyünyü képe

GRATULÁLOK!!!1 Sírtam a

GRATULÁLOK!!!1

Sírtam a röhögéstől, kurwajóól sikerült :'DDDDDDDDDDD

A többi "hátezzelnemkéneviccelődniAfiatalembernek meg üzenném" LÉPJETEK MEZÍTLÁB KUTYASZARBA ;DDD

/b/tard képe

Kissé csalódott vagyok. Nem

Kissé csalódott vagyok. Nem voltak eléggé kidolgozottak a nemi szervek, kimaradt a bestializmus, az erotikus kannibalizmus, a nekrofília és a hardcore body modding is. Ja igen, és milyen tájékoztatás az, ahol még partidrogok sincsenek? :D

Csuuzlee képe

Először is gratulálnom kell a

Először is gratulálnom kell a szerzőnek ezért az akármiért.
Miért?
Először is mi a búbánat a MŰVÉSZET LÉNYEGE?
Némelyik modern kriksz-kraksz többszörös áron cserél gazdát egy tökéletes klasszikus festményhez képest. Sok alkotás aberrált, pornográf vagy csak egyszerűen útszéli, mégis világhírűvé növi ki magát.
Michelangelo tökön szúrná magát, ha látná, milyen részletgazdag képet csinál ma egy kölyök egy digitális fényképezőgéppel.
De akkoriban amiket ő csinált azzal kivívta az emberek csodálatát.
Picasso, Dali (és még sorolhatnám) képeit meg az akkori népek legszivesebben a retyóra száműzték volna.
A művészet lényege a HATÁS amit kivált az emberekből.
Azt hiszem az itt megvolt. Én csak a felét olvastam el a reagálásoknak. Állítom az egész oldalon összesen nincs ennyi hozzábőgés.
Az erkölcsi normáknak valóban nem felel meg.
De azokat is emberek találták ki az átlagemberek kordában tartására.
A művészek meg mindig is kilógtak a sorból...
Mert ők amúgy nem normálisak, ha ez eddig nem lett volna világos.
Utána lehet járni, mielőtt bárki vagdalózna...

Catka képe

Zé! Kikérem magunknak a többi

Zé! Kikérem magunknak a többi katolikus pedofil buzi nevében is!!!! Miért nem lehet minket is komolyan venni, mint minden tisztes kissebbséget????!!!!

Zé képe

Nem győzök bocsánatot

Nem győzök bocsánatot kérni!
Igazad van Catka, az ember vállalja fel önmagát büszkén!
Mostantól küzdeni fogok, hogy elismerjenek minket is mint minden tisztes kisebbséget!
Végül is miért kellene titkolóznunk, fejet lehajtva tűrnünk, hogy minden felelősséget a mi nyakunkba varrnak. A szülők akik elhozzák gyermekeiket a templomba pontosan tudják mi fog történni, sőt pont ezért hozzák őket. Mert egy igaz keresztény nem szeretné, ha féltett fia valami diszkó parkolójában szerezné első szexuális élményét egy bedrogozott részeg ribanctól mondhatni a sátán szolgájától, aki a lelkén örök nyomot hagyva a bűnös útra csábítaná. Ők azt szeretnék, ha Isten felkent szolgája, mondhatni maga az Isten avatná be ebbe a szentségbe a gyermeket, ezzel emelve közelebb mennyei trónusához.
Sokaknak ez fáj mert félnek a változásoktól, de igen az egyház szerepe megváltozott!
Alkalmazkodik az új idők új kihívásaihoz, és ez büszkeséggel tölt el engem!

Névtelen képe

Én csak annyit fűznék hozzá,

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha két répa négykézláb kapálja a kekszet az út szélén, akkor arra járhat a döglött veréb és megrázhatja a hajsütővas. Remélem érthető voltam.
Amúgy vicces lett, és aki kritizálta a poént, hogy miért akkor tűnik fel, hogy a saját gyerekeik voltak, amikor megtudták egymás nevét, az tekintsen kicsit el felette, ha csak így sikerült poént, nevessünk rajta így :P

Atybad képe

nagy tisztelet, szerintem

nagy tisztelet, szerintem atom jó lett, mikor először megláttam majdnem sirva fakatdam a röhögéstől... és azóta midnig megnézem.. nagyon tetszik csinálj még ilyeneket.. :D

luul képe

Szerintem ez azért nem

Szerintem ez azért nem vicces, mert béna. béna a szöveg, a stílus és a képek is. Talán ha 9 vagy 69 lennék akkor nekem is 'beteg' lenne. De most nem az.

Névtelen képe

üdv mindenkinek.sztem haláli

üdv mindenkinek.sztem haláli jó jót lehet rajta röhögni.én szeretem a vicceket.ssszörny grat.csak télleg megpróbálhattad volna vmi élethűbben::D.na mindegy igy is jó.csumi mindenkinek

Névtelen képe

"Az internetes keresőmotorok

"Az internetes keresőmotorok tipikusan két részből állnak, az egyik összegyűjti az információt, a másik pedig rendszerezi. Az első rész (a szaknyelv robot, spider vagy web crawler néven hivatkozik rá) egyfajta automatizált böngészőprogram, ami a linkeket követve bolyong a weboldalak között, és letölti a tartalmukat. A második rész, az indexelő elemzi a begyűjtött oldalakat, metaadatokat társít hozzájuk, és egy indexet épít, aminek a segítségével a keresési kritériumok alapján könnyen megtalálhatóak a megfelelő oldalak. Amikor a felhasználó elindít egy lekérdezést (tipikusan néhány kulcsszó megadásával), a kereső az index segítségével kiválogatja a kritériumoknak megfelelő oldalakat, a hozzájuk társított metainformációk alapján sorrendbe állítja őket, és a (tipikusan igen nagy számú) összes találat közül az első néhányat visszaadja a felhasználónak."

Nos,ennyit arról MIÉRT ez az oldal jön be.Szerintem jó,és a kommentek is szórakoztatóak.

csöpp képe

CSÁSZÁR!

CSÁSZÁR!

Moncsa képe

Szia! A helyzet az hogy én

Szia!
A helyzet az hogy én sem olvastam végig az összes kommentet, de néhány emberke iszonyat szánalmas!!!
Nekem személy szerint tetszett! Nagyon is! Az tuti ha lesz egyszer gyerekem ezt megmutatom neki! Már csak poénból is! Nah meg hogy ne legyen semmilyen félreértés! XD
Szóval Drakula!
Üdv: Moncsa

Kicsike képe

Ezzzzz nagyon

Ezzzzz nagyon odavág!!!!!!Grat!! Naon teccett XD

SENKIHÁZI képe

ez szerintem nagyon undorító,

ez szerintem nagyon undorító, ilyeneket feltenni bazz :S mekkora hugyagyú lehet aki ezt csonálta ---- pfff

popo képe

buzik vagytok h ilyet

buzik vagytok h ilyet felraktok !!!!

sanyika képe

popo névvel buzizni azért

popo névvel buzizni azért kőkemény.

tinkerbell képe

Most miért? Nomen est omen,

Most miért? Nomen est omen, nem igaz? :D

faszkalap képe

szerintem ez a leg cool-abb

szerintem ez a leg cool-abb képsorozat.
ez a felvilágositás nagyon zsír és egyáltalán nem ciki

büdöslófaszkecskeszarral képe

ekkora poént még életemben

ekkora poént még életemben nem láttam XDDDDDDDDDDDDDDD

Dinidunciszexörült  képe

omg ez valami brutális

omg ez valami brutális xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még h felvilágosítás...xDDDDDDDDD hát persze
De kurva jó (Y) elismerésem aki ezt csinálta xD

narky képe

wuhahaha xĐ szerintem nagyon

wuhahaha xĐ
szerintem nagyon komoly :D
én bírtam xĐ ;)

Johny képe

EZ ROHADT

EZ ROHADT JOOOO:D:D:D:D:D
gratulálok kedves alkotó
ez már szexuális felvilágositásXD
a viccet nem értö konzervativ beszükült idiotáknak meg kivánok egy talicska süntanálisan-.-
igy tovább :) :D (Y)

Hozzászólás

  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML tag-ek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről