Férfi WC használati irányelvek nyilvános helyen

SSSZÖRNY képe

Útmutató a kocsmák, diszkók és szüreti bálok mellékhelyiségén alkalmazandó helyes viselkedésformához.

Piszoár
- Ha több szabad piszoár van, akkor ne állj közvetlenül mások mellé! Egyrészt vannak, akiket ez zavar, és olyankor nem tudnak pisilni (ilyen például Sir Raji), de az emberek irracionális paráival és túlzott érzékenységével szerintem nem kell foglalkozni, szóval nem emiatt javaslom, hanem mert életem egyik legkellemetlenebb beszélgetése egy munkatársammal zajlott viszonylag ittasan egy szórakozóhelyen, mikor is meglátván a péniszemet, elismerő szavakkal illette azt...
(Sajnos ez egy igaz történet.)

Saját kép (mármint nem engem ábrázol)Saját kép (mármint nem engem ábrázol)- Ugyanez a másik szemszögből: ha véletlenül meglátod valamelyik férfitársad farkát, eszedbe ne jusson megdícsérni, akármennyire is tetszik! Nem fog neki örülni.

- Ha már itt tartunk, elárulok egy trükköt: ha azt akarod, hogy a többi jelenlevő jó nagynak képzelje a péniszed, akkor célozd a lefolyó lyukát, és sokkal öblösebben csobogó hangja lesz, mint az ő vizeletüknek!

- Ne dobd bele a rágód meg a cigid a piszoárba, mert eltömíti, és az est végére mindegyik csurig lesz, és a saját cipődre fog kifolyni. Meg különben is, tök gusztustalan kihalászni belőle utólag a dolgokat. Az ízük leromlásáról már nem is beszélve...

WC
- A WC-ajtó sok tirpák* paréjból ugyanazt a reakciót váltja ki, mint a vonatajtó, mégpedig hogy muszáj tiszta erőből becsapni, mert az férfias. De ez tévedés. Igazából tirpák paréjos.

- Ha már firkálsz a falra, akkor legalább legyen vicces, vagy érdekes, különben csak egy nyomi kis csíra vagy. (Ezt üzenem a köztereken és járműveken graffitizőknek is.)

Ezt az egyik EFOTT-on csináltam (mármint a képet)Ezt az egyik EFOTT-on csináltam egy TOITOI-ban (mármint a képet)- Mindig zárd magadra az ajtót! Régebben én is azt gondoltam, hogy ha csak pisilni megyek be, akkor felesleges bezárni, de mióta egy ismerősömet egy hasonló szituációban jól hátbahányta egy seggrészeg tizenéves, aki az utolsó pillanatban próbált egy WC-t keresni célpontnak, már másképp gondolom.

- Ha meghallod, hogy a szomszéd fülkében mások épp szexelnek, akkor tréfáld meg őket a lehető leghangosabb és leggusztustalanabb bélhangokkal és csobbanásokkal! Ugyanígy járj el akkor is, ha valaki akkora paréj, hogy nekiáll szarás közben telefonálni, hátha sikerül belehallatszanod!

Csap
- A kézmosás teljesen felesleges, mert kimenetkor úgyis ugyanazt a kilincset fogod meg, amit azok, akik nem mosták meg a kezüket. Ennek ellenére én mégis mindig megmosom, mert bazmeg gecijó nevelést kaptam.

Remélem, hogy ez a kultúrális kitekintés ma is sok tanulsággal szolgált!

________________
*

Hozzászólások

warren (az usabol) képe

tegnap meg nem voltak

tegnap meg nem voltak kepek!!! de jo gusztustalanok!! xp
es ha mar ugyis irok, mi az az efott meg a toitoi???

Cerkamatyi képe

Nem rossz, de szerintem egy

Nem rossz, de szerintem egy igen jelentős témakört nem firtat az írás, mégpedig a mosdóban fikakenegető embertársaikhoz való viszonyulás kérdését. Pedig ez a művelet (a mosdóban a legváratlanabb helyre takony szétkenése) egyeseknél bevett rutin. Szerintem nincs az az irodaház, ahol minden emeleten meg ne találnád a jellegzetes kis összeszáradt turhacsimbókokat, amikről ránézésre megállapítható, hogy azt egyenesen a donor orrából, csak a közönség kedvéért helyezték oda. Ez egyfajta önkifejezési forma, csak sokkal kifinomultabb, mint a piszoárba szarás, vagy a csapba hányás. Remélem a következő rész ezt is érinteni fogja...

Angel képe

Kedves Cerka, ez külön

Kedves Cerka, ez külön anyagként is megállta volna a helyét. Nagyon röhögtem!!! Mostanság új helyen teszem ki a teát hűlni és ott a jobb széső piszoár egyik lelkes látogatója igen jeletős méretű darabokkal díszíti a fehér csempét. Bizony erről szerintem is érdemes értekezni. Kérem a női olvasókat, hogy avassanak be minket, hogy náluk mi a helyzet budi ügyben!

SSSZÖRNY képe

Bocs, lehet, hogy én nem

Bocs, lehet, hogy én nem vagyok körültekintő, és nem szoktam eleget szemlélődni WC-használat közben, de a takonyszétkenés eddig elkerülte a figyelmemet. Látjátok, mennyire hasznos ez a weboldal, még én is mennyit tanulok belőle!

Szintén nem említettem a vizelés közben történő piszoárba köpködést, mert nem elég gusztustalan, de attól még hihetetlenül elterjedt szokás.

Zénó képe

Csá fiúk! Na annál

Csá fiúk!
Na annál gusztustalanabb nincs, mint mikor egy női wc-ben a budi mellett a földön véres tamponok és betétek hevernek. (Nincs idő a csomagolásra) Még jobb esetben, miután sikerül a szegény picsának felhelyezni az újabb petárdát, kicsiny vértől csöpögő újját beletörli a fehér csempébe, (ezzel horrorisztikus látványt keltve) megfogja a budi kilincset, kitipeg, majd miután nagyon sietős, felületesen kezet mos. Minden fiúnak üzenem, vegye szemügyre a kiszemelt hölgy jobb mutatóújj körömágy, ill. köröm alatti részét, mert az mindent elárul az illető higiéniájáról. Sajnos van még ennél rosszabb, mikor az embernek a 6-7 éves lányát kell bevinnie egy ilyen budiba. Na magyarázd el, mik azok a véres bucik, vér-graffitik a falon. Néha szégyellem hogy nő vagyok!

Cerkamatyi képe

Szerintem ez a téma még

Szerintem ez a téma még koránt sincs kivégezve! Csak ábrándozni merek arról, hogy esetleg az előző kommentem hatására, de képzeljétek, van fejlemény a fikakenegető ügyben! Ma véletlenül azon az emeleten mentem el slozira, ahol egyébként a legtöbben dolgoznak (mármint a legtöbb itt az ember, meg úgy általában itt azért még hellyel-közzel dolgoznak...). Az alábbi kép fogadott a piszoárnál:

Klikkre ki lehet nagyítani, de el is mondom mi ez, valaki celluxszal egy zsebkendőt ragasztott a csempére kábé abban a magasságban, ahol a fikuszok szoktak lenni! :D Bárki is volt, Áldott legyen mindörökké! Zseniális!

Karakter képe

Ne haragudjon meg a világ,

Ne haragudjon meg a világ, de a piszoárba szarás az nem önkifejezési forma többé.

A piszoárba szarás egy eszme, egy ideológia alapja és legfontosabb pillére, melyre minden más cselekedetünk épül.

Ez az eszme pedig a karakterizmus.

Nevem senki képe

Valameik nap elmentem a

Valameik nap elmentem a tesco-ban a mellék helységben és igan furcsa látványban volt részem.
Fanszőr volt a piszoáron, de nem egy szél hanem egy egész dzungel.

Névtelen képe

azért volt a zsepi a falon

azért volt a zsepi a falon mert ki kell törölni a kakis segget (ha a piszuálba nagyvécézünk)

Zápfogú gyökérhernyó képe

Mikor még egy emeleten

Mikor még egy emeleten dolgoztunk Cerkamatyival meg a két tufanoiddal, akkor kéthavonta eltörött valaki alatt a wc ülőke és onnantól seggszőr csomók álltak ki az ulőkéből onnan, ahol a műanyag becsípte a szőrzetet.

Hozzászólás

  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML tag-ek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről