HP 2. - Hogyan tartsunk meg egy normális férfit?

SSSZÖRNY képe

Legutóbb megbeszéltük, hogyan kell normális férfit találni, most pedig elmondom, hogy kell megtartani.

A válasz röviden erre is az, hogy szimplán csak ne legyél Hülye Picsa, de az sajnos sokaknak nem megy, úgyhogy nézzünk pár konkrét hibát.

Igazából a közhiedelemmel ellentétben sokkal több férfi vágyik tartós kapcsolatra, mint amennyinek végül sikerül. Egy kapcsolatnak a férfi számára is tök sok előnye van, úgymint rendszeres szex, kevesebb házimunka, meleg vacsora, meg ilyenek. Ahhoz, hogy egy férfi ezt feladja, kell valami komoly ok. Ha rendszeresen otthagynak a pasijaid viszonylag rövid idő után, akkor bébi, te bizony valamit rosszul csinálsz...

De semmi gond, szerencsére itt vagyok én, hogy segítsek!

FIGYELMEZTETÉS!
Vigyázat, a megfejtéshez logikát fogunk használni!

1. Ne legyél hiperérzékeny
Nem véletlenül ez az első. És az benne a legidegesítőbb, hogy sok nőnél a túlérzékenység időzített. Amíg csak ismerkedünk, addig tök jó fej vagy, nevetsz a vicceimen, meg minden, de ahogy elkezdünk járni, már minden mondatom mögé odagondolsz valamit, amin megsértődhetsz. Ha mondok valamit, amit kétféleképpen is lehet érteni, és az egyik vicces, a másik sértő, akkor automatikusan a második lehetőséget választod.

Mit diktál a logika?
Sértődöttnek lenni és a másikban (főleg ok nélkül) bűntudatot kelteni nem jó móka. Te sem érzed olyankor jól magad, és neki is rossz. Egy amúgy tökéletes kapcsolatot pillanatok alatt tönkre lehet ezzel tenni. Ne csináld.

2. Ne legyél túlzottan féltékeny
Attól, hogy elkezdesz valakivel járni, még ne képzeld azt, hogy ő már soha többé nem is állhat szóba másik nővel. A túlzott féltékenység egyébként az önértékeléssel van összefüggésben. A féltékeny ember igazából úgy érzi (ha nem is tudatosul benne), hogy nem elég jó a másiknak, és fél, hogy erre a másik is rájön.

Mit diktál a logika?
A kémkedés meg a mindenkitől eltiltás(i kísérlet) csak arra jó, hogy bekorlátozva érezze magát, és még vonzóbbnak tűnjön hozzád képest a többi nő. Ehelyett inkább próbáld meg összeszedni magad, és jobb társ lenni, hogy érdemes legyen veled maradni. A híváslista és e-mail ellenőrizgetés pedig soha, semmilyen esetben nem elfogadható! Ne csináld.

(Egyébként ha jó sokat gyanúsítgatsz valakit ok nélkül, előbb-utóbb felmerül benne a gondolat, hogy ha ígyis-úgyis megkapja mindig a magáét, akkor minek maradjon hűséges, szóval még kiváltó ok is lehet a féltékenységed...)

3. Ne legyél önző
Minden nőben lakik egy kis királylány. A legvisszataszítóbb bálnákban is. Ez természetes dolog, csak ne hagyd, hogy túlzottan eluralkodjon! A királylányok mindig elvárják, hogy az történjen, amit ők akarnak. Ha valaki mást szeretne, akkor csak nagy veszekedések árán tudja elérni, de úgy, hogy akkor már nem is tud neki örülni...

Az én konfliktus-igényem totálisan zéró. Ha abból választhatok, hogy mindig az legyen, amit te akarsz, vagy pedig veszekedni kell, akkor én azt választom, hogy ne találkozzunk többet. És azzal ne mentegetőzz, hogy "erős a személyiségem". Az igazából azt jelenti, hogy "önző vagyok, és senkit nem szeretek igazán, csak magamat".

Mit diktál a logika?
Ennek nincs köze a párkereséshez. Az önző emberekkel egyszerűen nem jó lenni. De nyugi, azok körében fogsz meghalni, akiket szeretsz: egyedül.

4. Ne akard megváltoztatni
Nagyon sok nő itt rontja el. Beleszeret valakibe, aztán ahogy jobban megismeri, beazonosít néhány apró kis tulajdonság-darabkát, ami nem tetszik neki, és megpróbálja megváltoztatni. A férfi ezt vagy elutasítja, és akkor rendszeresen ezen fognak veszekedni, vagy becsicskul, és beindul egy lelki kasztrációs folyamat, aminek eredményeképp egyszer csak eljut a komplett puhapöcsségig. A legszomorúbb pedig az egészben az, hogy sok esetben ennek eredményeképp a végén már a nőnek sem kell...

Mit diktál a logika?
Ha valakin úgy változtatsz, hogy ő nem akarja, vagy ha akarja is, nem maga miatt, hanem miattad, annak nem lesz jó vége. Az a rész sosem fog rendesen beilleszkedni a személyiségébe, és többet ártasz vele, mint használsz. Inkább legyél toleráns, legyél képes elfogadni mások hibáit, és ha nem megy, keress valaki mást.

5. Ne legyél idegbeteg
Sajnos a nők jó nagy része idegbeteg. Képesek óriási sértődésekre, összeveszésekre, vagy az agyfasz (hogy van magyarul a "freak out"?) bármilyen megnyilvánulására olyan kis szarokért, amikre egy hét múlva nem is emlékeznek. Az ilyen lányok élete folyamatos dráma, tragédiák sorozata, amik egyrészt normális szemmel nézve nem is lennének azok, másrészt általában maga a nő generálja őket, mintha a saját boldogságának lenne az ellensége.

Mit diktál a logika?
Az a baj, hogy érzelmileg közelítesz a problémákhoz. Nem úgy kell. A problémákhoz a lehető legobjektívebben, kicsit távolságtartóan kell hozzáállni. Mintha valaki másé lenne.
A problémamegoldás ideális lépései:

1. Beazonosítjuk a probléma gyökerét, a kiváltó okot. Ez azért fontos, hogy ne csak a tüneteket kezeljük, hanem tényleg magát a problémát oldjuk meg.
2. Végig kell gondolni a megoldási (vagy legalább javítási) lehetőségeket, és a következményeiket.
3. Ki kell választani a legjobbat.

Ennyi. Az aggódás, az idegeskedés és az agyfasz (most komolyan, hogy van magyarul a "freak out"?) nincs a listán.

Ha bárhol elakadsz, kérhetsz segítséget is, de csak módjával! Nyomi és sekélyes maradsz, ha minden próbálkozás nélkül mindig egyből másokhoz fordulsz. Ne feledd, a küzdés építi a karakteredet.

6. Ne próbálj másnak látszani
A férfiak megtartásában kulcsfontosságú, hogy az ismerkedés alatt ne játszd meg magad. Ha az elején kedves vagy és elnéző, de később leordítod a fejét mindenért, simán ott fog hagyni. Ugyanígy hiába pózolsz szexistennőként fehérneműben (vagy anélkül) a társkereső oldalakon, csak mert úgy többen írnak neked. Ha utána nem azt kapja, amire számított, úgyis otthagy mind.

Mit diktál a logika?
Akármilyen gáz is a valódi személyiséged, inkább mutasd meg egyből, mert különben utólag elkerülhetetlenül csalódni fog. Az is előfordulhat, hogy pont olyat szeretne, amilyen igazából vagy, és azért nem fogsz kelleni, mert másnak tűntél. És akinek nem kellesz úgy, amilyen vagy, azt ne sajnáld akkor se, ha neked ő bejött, és ne gondold, hogy jobb lett volna inkább megjátszanod magad, és úgy megszerezni. Az soha nem működik hosszútávon. Soha.

Záró gondolatok
Az itt leírtak egyébként annál fontosabbak, minél rondább vagy. Aki jól néz ki, annak több mindent néznek el. Ez nem fair, de attól még igaz. Viszont a szépség önmagában még nem elég ahhoz, hogy hosszú távon megtarts egy normális férfit. Tudod, mi kell még hozzá?

Szopj sokat.

A szopás a nők legnagyobb fegyvere. Olyan, mint... nem is tudom. Mint a számítógépes játékokban az, mikor felszedsz valami olyan bigyót, amitől villogni kezdesz, és átmehetsz az ellenfeleken, nem lesz semmi bajod. Ilyen a szopás is. Mindent megúszhatsz vele. Ha előtte jól leszopsz, és kapok sört is, szerintem még a Barátok közt egy epizódját is képes lennék megnézni veled (persze közben folyamatosan fikáznám, parodizálnám, és más módon zavarnálak, de nézném). Szintén hatékony a "neharagudj-szopás" is. Majd próbáld ki.

Ide színesítésképpen akartam rajzolni egy képet arról, hogy milyen számítógépes játékot csinálnék legszívesebben (az lenne a címe, hogy Fasznyelő II., és egy női szájjal kéne lenni benne), de túl macerásnak tartottam, úgyhogy inkább írtam egy haikut (ha nem tudod, hogy mi az a haiku, akkor művelődjél többet, hogy ne maradj ilyen ordas bunkó faszparaszt):

Vedd be a szádba.
Ah, ah, ah, ah, uh, uhh, úúúúú,
Spricc, spricc, spricc. Nyeld le.

(Egyébként ha már itt tartunk, igenis fontos, hogy lenyeled-e. Talán érthetetlennek tűnik, hogy mit számít valakinek, ha már a szádba élvezett, hogy lenyeled-e, vagy kiköpöd. És mégsem az. Amennyire érzéketlennek gondol engem az átlag olvasó, most nem kezdem fejtegetni, de higgyétek el, számít. Ez ilyen lelki dolog.)

Na mindegy, röviden összefoglalva, ha a fenti pontokat szépen betartod, és időnként a farkával a szádban ébred, egy normális férfi nem fog otthagyni.

--

Tudom, hogy megint szóhoz sem juttok, hogy mekkora bölcsességet osztottam meg veletek, és hálát adtok az égnek, hogy itt próbálom gyújtogatni a fényt a borsónyi kis agyatokban, de ahogy eddig is mondtam, ne köszönjétek. Inkább próbáljátok meghálálni valahogy.

Például ébredjek a szátokban a farkammal. Wehhehe.

Hozzászólások

Névtelen képe

Hát ez a szopásos rész

Hát ez a szopásos rész megaLOL!

k kovács géza képe

miután végig böngésztem

miután végig böngésztem a másfél oldalt,vártam h mikor jön a szexista bunkó faszparaszt része....
de ott volt,nem csalódtam:)

Úr képe

esetleg....

geri képe

zseniális :-) ps.: freak

zseniális :-)

ps.:
freak out = kiborul, kiborulás..

ebree képe

Úgy utálom, hogy na jó,

Úgy utálom, hogy na jó, nem mindig, de általában igazad van... :)

Dius képe

Ezekszerint az sem baj, ha

Ezekszerint az sem baj, ha szegeny csaj kopasz lesz a sok tesztoszterontol...Igazi ordaskurvaknak nem veletlenul hullik ki a hajuk :)

wicus képe

elmebeteg,de jó :D

elmebeteg,de jó :D

wicus képe

amúgy ez a szopás dolog

amúgy ez a szopás dolog igaz :DDDDDDDDD

Gabóka képe

Hát igen az elején kicsit

Hát igen az elején kicsit másra számítottam,de a vége sem rossz még nem figyeltem meg ezeket de mostantól rajta leszek a témán.Köszi ebből sokat tanultam, a szopásról meg annyit h nem biztos h a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út:P

Névtelen képe

http://www.mysexgames.com/gam

http://www.mysexgames.com/games/?id=351&h=&sess=VDI2MHgwNTow

Hogy SSSZÖRNYnek minden álma teljesüljön..:D

Névtelen képe

Ez am kajak így van főleg

Ez am kajak így van főleg a szopás terén!Ha nem nyyeled le akkor jön a hiszti hogy"már nemis szeretsz????"
Jobban jársz ha megteszed....
Néha ki lehet bírni....!!!

kutya képe

...és GONG

...és GONG

Judit képe

Nem azért?De mit képzelsz

Nem azért?De mit képzelsz te magadról?A nők nem csicskák,hogy azt csinálhass velük,amit akarsz.Meg hogy a szopással megtartható a pasi...elárulom aranyom,ha valakit annyira dobni akarnak,akkor azt nem fogja érdekelni,hogy játszik a farkán,akkor is kidobja.A másik meg,tipikus bunkó pasi fajta vagy.Azt hiszed hogy ilyen faszságoktól te vagy a világ esze!Hát tévedsz.Pont hogy azt mutattad meg,mekkora paraszt vagy.

Zé képe

Judit lenyűgöztél! Ritka

Judit lenyűgöztél!
Ritka az olyan nő aki felismeri a vékony határvonalat, a vicces kritika és a megalázó általánosítás közt, elég önismerettel rendelkezik ahhoz, hogy tudja mit vonatkoztasson magára, és egy pillanatig sem gondolkodik, hogy kimondja-e amit gondol.
Nem is csoda, ha egy ilyen öntudatos nőt még akkor is kidobnak, ha egyébként furulyázik rendesen.

SSSZÖRNY képe

Én úgy értelmeztem, hogy

Én úgy értelmeztem, hogy szegény Judit nagyon szarul tud szopni, és mindig kidobják, és emiatt ilyen keserű, de lehet, hogy Zének van igaza, mert ezt a bámulatos személyiséget valószínűleg a világ legjobb szopása sem ellensúlyozza.

Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy a nők csicskák. Én is tudom, hogy van kb. 3-5%, aki nem.

Névtelen képe

na ez tényleg szopás

na ez tényleg szopás

zozz képe

Ez miért nem szerepel a

Ez miért nem szerepel a legnépszerűbbek között? Huuoooo!

Akivalaki képe

Próbáld felülről a

Próbáld felülről a tetejénél........ :-)

Névtelen képe

:DDDDDDD

:DDDDDDD

X képe

Irónikus hogy google-ba a

Irónikus hogy google-ba a "normális férfi" kifejezésre első találatként jelent meg egy ilyen agyament szexmániás blogja....és szomoru hogy a legtöbb nőnek tényleg ez a normális mert mást nem is ismertek soha.

SSSZÖRNY képe

Hát igen, eddig is úgy

Hát igen, eddig is úgy éreztem, hogy én vagyok a legnormálisabb ember az egész világon, és tessék, most a google is megerősítette. Igazán hihetnél neki, X, az egy dollármilliárdos üzleti vállalkozás tengernyi baziokos emberrel. Valószínűleg benned van inkább a hiba. Nézz magadba.

Eleve ki a tököm keres rá a google-ben arra, hogy "normális férfi"? Mégis mi volt ezzel a célod?

Különben számítottam rá, hogy lesznek nők, akiknek majd nem tetszik. Az ilyesmi gyakran előfordul, ha az ember a logikára alapozza az érveit.

Szilvia képe

Érdekes egyébként minden

Érdekes egyébként minden pasinak elsőnek a szopás jut eszébe!Az olyan el ba... picsáknak bejön.Egyébként beszélgettem ,olyan férfival"agyfasz",de komolyan képes szarságokon kiborulni.Szal olyan a férfi mint a nő és a nő is olyan .Megváltoztani férfit nemérdemes ha úgy tetszett meg ahogyan megismerted akkor meg minek?Érdemes megváltoztatni hogy egy igazi "papucs "legyen,szerintem nem mellettem érezze a férfi, férfinek magát nem pedig egy rossz buzgencsnek.Egyébként jok amiket írkáltok .Normális férfi huh na nevettess ,kiszereti az olyan pasit ki pitizik egésznap ,lohol mint egy kiskutya.Szerintem egy pasi legyen belevalo akár szexterén,extrémebb!
Érezze hogy egy nő van mellette nem pedig egy nyavikolos csajszi!
Ez az én kis véleményem... Grat egyébként!üdv:Szilvia

Zsuzsoka képe

Egyébként én is a Google-ban

Egyébként én is a Google-ban keresgéltem a férfi megtartásáról.
Mégis egyetértek, és nem megsertődöm ezeken mert :
nekunk nőknek is biztosan NEM a féltékeny kövér büfögő szaros alsonadrágos, tetves , orális szexben zéró, mikróban pattogatott kukorican kivul semmit főzni nem tudó, buta , koszos -rágott körmű férfi kell

Ugyhogy csajok ha kis Herkulest akartok, vagy megtartani a ferfit akit szerettek , erdemes megfogadni ezeket a tanacsokat nem pedig sajnalkozni hogy valaki szokimondo , es nem viragnyelven ir.

Lacika képe

Minden rész

Minden rész pipa!!!!!!!!!!!!!!Törwénykönywbe iktatnám:D:D

Ocelot képe

Ember, en minden reggel ugy

Ember, en minden reggel ugy ebresztelek, ahogy akarod, ha izmos, romantikus, penzes, huseges, jo ferfj/apa (leszel), addig viszont, mig nem vagy ilyen, sztem fogd be ;)

Lehet jonni a kivansaglistaval, de nekunk is van...
Es amugyis...ki az a gorcs, aki a szopasra alapozza a kapcsolatat es szinten ki az a gorcs, aki az ilyen seggnek akar megfelelni

Most nem rolad beszelek szorny, mert te ezt csak egy dologkent emlitetted, de akinek ez foszerepet jatszik...áuuuu

Na meg egy nonek nem azon kell agyalni, h egy ferfit hogyan elegitsen ki (minden ertelemben, nem csak szex), hanem egyzeruen annyit kell elerni, h a ferfi agyaljon az o kielegitesen.

Mellesleg, mi is szivesen ebredunk nyalasra, es kozben eljatszadozhatsz az ujjaddal es hmmm, nyammmiiii :P

Fantom képe

Én nem értem ezeketa nöket

Én nem értem ezeketa nöket ha valaki fel hoza a szopás szot már Fuj szexista barom undorito köcsög meg STb.
de baz mikor bezeg öket nyalja az eber és kicsit meg ál az egész fejét bele huznák a punciukba hogy nee hagyd aba csináld na kb a férfiak is igy vanak vele hogy igenis jo nekik is ha szopják öket mi a nöknek hogy nyalják és nem tom mégis min vanak ki akadva !!!!!!

Tom képe

A poén az hogy aki ide ír, az

A poén az hogy aki ide ír, az is pont ugyanúgy szopik mint a többi!:)

:)  képe

pedig igy igaz ahogy leirtad

pedig igy igaz ahogy leirtad . szerintem is meglehet fogadni hajra csajok ha jo kapcsolatotttt akartok akkor legyetek bevallaloak es ne mondjatok h fuj :D

Névtelen képe

fura a meglatasod.........az

fura a meglatasod.........az eleje csucs szuper igazad is van tenyleg nagyon jo tanacsok......de mar meg se haragudj az a szopas dolog......tudod egyebkent egy ferfi ugyis szerethet egy csajt ha nem szopjak le es ott ahol mar szopni kell ott mar baj van mert akkor mar nem elvezi a szexet a pasi.......nekem ez a velemenyem.......kulon fele emberek vagyunk igy mas avelemenyunk!

csak egy lány... képe

mindenesetre nagyon

mindenesetre nagyon meglepődtem a cikkedet olvasva.
de rájöttem, hogy mindenben teljesen igazad van, ha tetszik, ha nem.
nagyon sokat segitettél, kössz!
ime: nem kell túlkomlikáni a dolgokat.

csak egy fiú képe

sem a szavakat, és akkor le

sem a szavakat, és akkor le tudod írni őket rendesen

Mia képe

Ez nagyon jó! Szétröhögtem az

Ez nagyon jó! Szétröhögtem az agyam :)
Másrészt pedig igazad van.

:) képe

Nah agyfasz, freak out means

Nah agyfasz, freak out means kiakadni, megőrülni, bedilizni! :D

Zarándok képe

Sziasztok! Nagyon szuper a

Sziasztok!
Nagyon szuper a cikk, és igaz is :)
A szopásról annyit, hogy én speciel imádom szopni a pasim farkát, és szeretem ha a számba élvez. Ez egy férfinak a legtisztább élvezet.........mint egy nőnek a nyalás :D

Névtelen képe

Nahhh igen,....a szopás....

Nahhh igen,....a szopás.... miért probléma ha nem nyelem le? Annélkül még szerethetem őt! A férfiaknál miért olyan fontos hogy lenyelem vagy nem? Amúgy jó a cikk! :D
Üdv: K.

Névtelen képe

én csak azt nem értem, hogy

én csak azt nem értem, hogy te leírsz valamit, amiről úgy gondolod, hogy igaz, és ok van akinek bejön, van akinek nem. csak ha már leírsz ilyen részletesen valamit, akkor fogadd már el azt, hogy vannak kritikus emberek, akik utána valszeg nem szépeket fognak írni neked, főleg nem hiszem, hogy felajánlják hogy leszopnak téged.

logika benne pedig az, hogy ha viszont minden kritikára válaszolsz, ráadásul elküldöd azt a szegény egyént, aki csak a véleményét mondta el, hogy te ugyanúgy viselkedsz, mint az a típusú nő, akit leírtál a szövegedben: Hülye Picsa aki nem bírja elviselni a kritikát és elkezd visszatámadni és hisztizni. de te gondolom, nem ilyennek akarsz feltűnni, akkor meg ne válaszolj a kritikákra, vagy legalábbis ne kezdj el visszatámadni. hidd el ez pont olyan mint a fiúknál a leszopsz vagy nem, ha inkább kedvesen válaszolsz, talán még le is szop egyszer. Hiszen sok férfi azért tetszik meg a csajoknak, mert ilyen faszkalap módjára tud viselkedni.

Ibolya képe

De mi van akkor, ha mindenben

De mi van akkor, ha mindenben megpróbálsz alkalmazkodni: mi van akkor ha betartod a szabályokat, bízol a sikerben, és mégsem oké a kapcsolat?
Most őszintén.
Ha tényleg beleteszel mindent, adod magad, és mégsem veled tölti el a péntek /szombat estét, bárhogy is szopod... Nem vagy elég jó.
Ebben az esetben:
Tulajdonképpen neked nincsenek is igényeid, mert mindig mosolyogsz, alkalmazkodsz, mindig szórakoztató vag, tehát szopod szorgalmasan, de a szereped már túl nehéz, kell felkészülési idő: a maszkot fel kell venni. Igazából mindegy kivel jársz együtt, mert neked elégedettnek kell lenned, és mindegyik barátodat le kell szopnod, hátha ő az igazi, annak ellenére, hogy nem az, és te ezt már akkor tudtad, amikor legelőször a farkán játszottál. Mégis mire ez a nagy törekvés egy olyan állatfajta megtartása iránt, aki szarik ránk, nőre? Minek erőltessem meg magam egy olyan férfi miatt, aki annyira önző, hogy ha nem alkalmazkodom hozzá maximálisan, akkor elhagy egy hang nélkül, és még normálisan meg sem tud dugni? Általában fél órát sem merev, de én örülhetek, ha esetleg beleülhetek, hát csókolom, ez kinek elég? És ne haragudjatok, de a praxisomban volt nem egy olyan, aki nem volt képes semmilyen mutatványra, pedig kurvára férfiasnak tartotta magát?
Ezért, tisztelt férfiak, én inkább a nőket nyalom ki, ha tehetem, alaposan. És közben értetlen tekintettel követem, hogy a nagymamám és nagypapám már 50 éve fogja egymás kezét és nem is akarják elengedni egymást, pedig a mami biztos nem furulyázott sűrűn. Mi a titkuk?
Tessék, alázzatok!

Sky képe

Magam részéről a leírtakhoz

Magam részéről a leírtakhoz annyit tudok hozzászólni,hogy igazat adok...
Rengeteg Nő egyből felháborodik,és kiakad ha azt hallja "szopás"...a sex a párkapcsolat elengedhetetlen részre...
Egy kapcsolat pedig akkor lesz tartós és élettel teli ha mindkét fél hozzá állása megfelelő..NEM CSAK AZ EGYIKÉ...
Mint mondtam az írás jó..

fasz képe

ez nem haiku. :) viszont a

ez nem haiku. :) viszont a cikk első felében vannak féligazságok, amik miatt összességében nem akkora baromság ez a szöveg.

Laci Mainz képe

Nem értem, mi ez a

Nem értem, mi ez a helyenkénti nagy felháborodás a szopás miatt? Nem kötelezö.. csak az forditva is igy van..A nagyon öntudatos lányoknak/nöknek sok sikert kivánok, ha a pasi ott hagyta öket.. persze, hogy ne a szopás-nyelés legyen a kapcsolat alapja vagy megmentöje.. de a kölcsönösség csak elvárt nem??
"Márpedig én nem"- stilussal nem lehet ma már labdába rúgni..
Laci

Laci Mainz képe

Drágáim! Ne az ágyban

Drágáim! Ne az ágyban legyetek "kisasszonyok"..De egy biztos, akin érzem, hogy igazán finoman,érzékien és élvezettel szop és játszik a farkammal, azt tekintem igazi NÖnek..! ès én is élvezem,ahogy lucskosra nyalom a punciját..és ahogy bele remeg az élvezetbe..

Névtelen képe

Nem semmi vagy! csak azt

Nem semmi vagy! csak azt sajnálom, hogy nem korábban olvastam el a gondolataidat
-igaz, volt olyan amire magam kárán én is rájöttem - de szembesítettél pár logikátlan
cselekedetemmel. Kösy!!!!!!!!

Krissz képe

A szopásos rész az

A szopásos rész az hímsoviniszta szöveg nem a szopásnak kell megmentenie a kapcsolatot..a többi elég érdekes információ elég sok minden igaz belőle..

Névtelen képe

Huhh erős...de van benne sok

Huhh erős...de van benne sok igazság:)
lehet párat meg is fogadok..
köszönet
egy csini csaj

Szilva képe

Krissz Nem a kapcsolat

Krissz

Nem a kapcsolat megmentéséről volt szó, kedves. Hanem a megtartásról. A kettő között elég nagy és meglehetősen jelentős különbség van. Megmentésre valóban nem célravezető. Ugyanis megmenteni azt kell, aki bajban van. Ahhoz nem árt tudni az okot és ugye a baj forrását kell megszüntetni nemde?

Én azt mondom, hogy a szopásos rész is igaz, csak be kell tudni ismernünk és nem hímsovinisztázni. Meg kell adni, amire igény van és ennyi. Ha meg nem tetszik és nem adod meg, akkor nem kell csodálkozni. Az ember olyan állat, hogy megszerzi azt, amire igénye van. Előbb vagy utóbb, de megszerzi. Akkor meg mit kell ezen fennakadni. Olyat kell találni, aki értékeli és megbecsüli azt, ha megteszed ezt is és úgy ahogy neki jó, mert ez az adásról szól, nemde? Ne ess abba a hibába, hogy azt gondolod, hogy az a jó neki, amit te elképzelsz, hogy jó neki. Nem anya-fia/lánya dologról van szó, hanem felnőtt emberek szexuális kapcsolatáról. Azt kell adni ami nekik kell és ha ez, akkor ezt. Nekik meg azt kell(ene) adni, ami nekünk kell. Nem így van?

elanor képe

"Na meg egy nonek nem azon

"Na meg egy nonek nem azon kell agyalni, h egy ferfit hogyan elegitsen ki (minden ertelemben, nem csak szex), hanem egyzeruen annyit kell elerni, h a ferfi agyaljon az o kielegitesen."

Erre csak annyit h el lehet érni simán egy pasinál, csak kurvára nem fair és ha erre hajtasz akkor egy önző dög vagy..:S

Névtelen képe

Persze van igazság a

Persze van igazság a dologban, de azt nem értem, hogy ha ne játsza meg magát a nő, akkor hogy tartsa be a többi szabályt? Ha alapból hisztis, féltékeny, idegbeteg, meg hasonlók, akkor hogy játsza el hogy nem az?

Névtelen képe

Zseniális ez a cikk!

Zseniális ez a cikk! Tartalmilag és stílusban is!
Bizony, aki kell nekem, azt szopom is, de alapossssan. Nem muszájból, hanem mert akarom, mindenét! :) ondójára úgy tekintek, mint a "teremtő esszencia" kell nekem, ennyi.

Kata képe

Szerintem van igazság a

Szerintem van igazság a cikkben is, és az ellentábor véleményében is.
Akinek van egy csöpp esze, talán képes kiválogatni. Én azt gondolom, a cikk az erős hangneme miatt válthatott ki ellenérzéseket, viszont nem szabadna, hogy ennek hatása alatt ítéljük meg a tartalmát, mert akkor hölgyeim, tökéletesen beleillünk az 1. pontban említett 'hisztis ribanc' kategóriába.
Nekem személy szerint nagyon tetszik a szerkesztő stílusa, de ez nem jelenti azt, hogy a való életben is ilyen embert képzelnék el párként magam mellé. Ezt sem szabadna összekevernünk. Ha bunkó, hát bunkó, lépj túl rajta. Miért várjuk el, hogy ne általánosítsanak a férfiak, ha ugyanezt csináljuk mi is. Továbbá ha már az oldal olvasója vagy, vagy ha már arra veszed a fáradságot, hogy itt fejtsd ki a véleményed, akkor illene annyira objektíven megközelíteni a dolgokat (főleg hogy tényleg nem egy elejétől-végéig értelmetlen baromság), hogy egy szenvtelen véleményt tudj fogalmazni. Te hisztis ribanc.
Akarom mondani... az érzékeny lelki világúaknak javasolnám, hogy mással foglalják el magukat, mintsem hogy itt agyfaszolnak :)
Üdv

Euphrosina képe

Egyetértek az előttem

Egyetértek az előttem szólóval. Annyiban nem, hogy én pontosan ilyen embert képzelek magam mellé. Hasonló a stílusom. :D De tényleg röhejes, amit itt némely nőneműek összehordtak. Kiváló illusztráció a cikkhez. :)
Viszont egészen komolyan szeretném felhívni a figyelmet a hisztis ribanc ellenkező nemű megfelelőjére, a rinyapöcsre. Hát az is remek élmény, mikor meg merészelem említeni, hogy hát izé... én nem egészen így szeretem a dolgokat, akkor azonnal egy telhetetlen, rühes, mocskos, utolsó útszéli rüfkévé válok, aki örüljön neki, hogy a talpa alatt a beton nem pattan fel, hogy váddal illethesse. (Pedig esküszöm, nem azt mondtam, amit szívem szerint szerettem volna - nevezetesen: szarul nyalsz, gyökér!) Szóval szerintem a hisztéria felbukkanása egyenlő mértékű a két nemnél (oké, körömlakkért picsogó pasit még nem láttam, de egy megkarcolt motorháztetőért őrjöngő nőt sem).
Na mindegy. :) Így tovább.

laci képe

JA ott a pont a fönt

JA ott a pont a fönt említettekben. Aztán meg ne sírjon a szátok, ha megpattanunk, mert valami fontos részletet nem tudtok megcsinálni a fönt említettekböl. Vagy fogtok és nekiálltok rinyálni rajta. A jó mindenkinek jár.

Jégvirág képe

Nagyon tetszett ez az általad

Nagyon tetszett ez az általad kifejtett hat pont.
Bár nem minden nő agyatlan,és a borsó is virágzik,fejlődik.
Kíváncsian várom egy ilyen különleges férfiállat további információit.
Minden érdekel!!!

LynA képe

Jár a pont :) Bár a fent

Jár a pont :) Bár a fent leírtakkal is egyetértek, de azért ez csillgos 5ös! :)

LynA képe

Előző kommentem Ibolyának

Előző kommentem Ibolyának szólt :)

RENY képe

EZ SZÓ SZERINT ÍGY VAN A NŐK

EZ SZÓ SZERINT ÍGY VAN A NŐK TÖBSÉGE IDIÓTA KÉNYES IDEGBETEG!!!TÉNYLEG MEGKÉNE FOGADNI EZEKET A TANÁCSOKAT NEM SAJNÁLTATNI MAGATOKAT IDIÓTÁK_!!!!!!

Névtelen képe

Az miért nem érdekli a

Az miért nem érdekli a pasikat, hogy hogyan kell egy nőt megtartani?? Mit tegyél, mit ne, meddig és hogyan nyald, hogy viselkedj vele? Miért kell mindig a pasik akarata körül forogjon minden?? Nehogymár felmagasztaljuk az Istenek közé őket.. a 90%-uk semmitérő céltalan önző faszkalap, aki csak nemzési célra alkalmas, merthogy a szexről fogalmuk sincs az biztos!!

Cerkamatyi képe

Hjaaaaaa.... A tiédet nem

Hjaaaaaa.... A tiédet nem érdekli?

Az szopás. Esetleg olvasd el azt a részt, ami arról szól, hogy hogy kell egy normálisat szerezni. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy benned van a hiba, neeeeeeem tényleg.

Névtelen képe

A szopás is szex, vagy nem?

A szopás is szex, vagy nem? Ember Te vmit nagyon kihagytál az életedből...

Névtelen képe

:DDDDDD koszonom, nagyon jot

:DDDDDD koszonom, nagyon jot mulattam az eszmeletlenul okos kommenteken:D (tisztelet a kivetelnek)

Egyebkent, aki mar vegigolvassa az egeszet, nyilvan erdekli h mi is fog kisulni belole... Lehet tamadni meg nyalni is,ez a szornyu valosag, csak nem viragnyelven, ahogy irta is vki.

Altalanosan ez a tomor valosag... Persze van a csodas kivetel, de ok sem azok am.. Csak jo szineszek!:) tapasztalat!!

Névtelen képe

ezt ki mondta neked?:O

ezt ki mondta neked?:O

Emesee képe

hát ez nagyonjó :DD csaj

hát ez nagyonjó :DD csaj létemre én 5 percet nem bírok ki az ilyen típusú hisztérikákkal,sajnálom a pasikat h ilyenekkel kell együttélniük :DD

különvélemény képe

Változz. Lehet jó lenne

Változz.

Lehet jó lenne elolvasnod az előző írást is...

Névtelen képe

hát aki ezen a cikken kiakad,

hát aki ezen a cikken kiakad, az egy kretén. humoros, ötletes, és legfőképpen, igaz.
egyébként szopni jó. hogy miért kell ezen felháborodni...

TVK :-) képe

Sziasztok, zseniális az írás,

Sziasztok, zseniális az írás, komolyan! és igaz, a nők, mi valóban ilyenek, ha elismerjük, ha nem, de a fiatalember, csak a tényeket írta le...az elején még azt hittem, hogy valamilyen kutatás lesz a vége, vagy női magazin írói összedugták a fejüket, kivételesen jól, a szopásnál már tudtam, hogy pasi írta...és felhívom mindenki figyelmét, hogy valóban így van, bár azt tegyük hozzák, hogy nemcsak szopni kell, hanem jól szopni, és ne csak a pasi élvezze, hanem Te is, mert úgy fogja ő csak igazán élvezni! :-) és ha ügyes vagy mindenféle erőfeszítés nélkül, te is megkapod, ami neked jár! :-DDDDD

Névtelen képe

Tanulságos! :DD már csak az a

Tanulságos! :DD már csak az a kérdés hogy mi számít kövérnek egy nőben? ha nem jessica alba akkor már kövér? :D

a.... képe

egyet értek ... bár a legtöbb

egyet értek ... bár a legtöbb nő tudja mit kéne tennie az adott helyzetben még is a másik utat választja........(hiztit)

Insomnia képe

Amikor elolvastam nagyon

Amikor elolvastam nagyon nagyon ideges lettem, de mire a kommentek végére értem elfáradtam. Az első gondolat amit le akartam írni az az volt, hogy ha te lennél az egyetlen pasi a földön vagy csak hozzád hasonló ömm...férfi egyedek lennének a földön inkább felvágnám az ereimet mint hogy szexuális kapcsolatot létesítsek veled. Komolyan.
Ha valakibe beleszeretek, nyílván leszopom. A lenyeléssel kapcsolatban meg próbálj lenyelni egy nyúlós fehér takonyállagú valamit aminek még az íze se valami jó...
Ha meg valaki elhagyna mert nem szopom elégszer akkor nem ő az én emberem...
Eléggé ki lehetsz éhezve a szexre, talán maszturbálnod kéne, hogy ne írkálj ilyeneket.

Névtelen képe

Sokszor leplezi az ember a

Sokszor leplezi az ember a tudatlanságát okoskodással.
Kérlek válaszolj: mikor okos valaki és mikor okoskodik?
Ha nem okos miért okoskodik?
Hány év a leghosszabb párkapcsolatod?

Névtelen képe

Már bocs, de ezek eléggé

Már bocs, de ezek eléggé okoskodó kérdések.

Névtelen képe

Jót röhögtem a leíráson.

Jót röhögtem a leíráson. Hihetetlen nagy igazságok vannak benne. Ami meg a szopásos részt illeti 100% ban jól írta le a dolgot,csak mindig van egykét hisztis picsa,aki nem érti a férfiakat. Nekünk nem az kell a boldogsághoz,hogy simogassanak,meg csókoljanak órákig,hanem egy csaj,aki jól furulyázik! Kétféle férfi van,egy aki megmondja mit szeretne,és egypár nő ezt nem képes elviselni. A másik típus meg csendben elvan,de szex közben is egy másik nőre gondol.

dusan képe

ez télleg jó! imádom:) csak

ez télleg jó! imádom:) csak az a baj hogy a csajok nagyrésze felháborodik ezek a sorokat olvasván, legfőképpen azok, akikre a leginkább igazak hehe...a férfiak nem bírnak nő nélkül lenni (néha sajnos), és fordítva, a férfiak gyökerek, a nők még inkább. Nem sovinizmus, csak tapasztalat:)

Névtelen képe

Szóval: ha ez a cikk nem lett

Szóval: ha ez a cikk nem lett volna JÓ,nem lett volna HATÁSOS ,akkor nyilván 2év múlva nem írnának még mindig hozzászólást ugye?
És... Én ezt a cikket jó pár nővel elolvastatnám. És ott a pont. Ha megsértődik-nem hogy egy HÜLYE PICSA,hanem egy szánalmas nőnemű lény,aki nem hogy szopni nem szeret nem is tud,talán még életében nem nyalták ki -megfosztva önmagát a világ egyik legjobb dolgától. Drakulálok:) :) :)

fky képe

Úristen... Mekkora egy fasz

Úristen... Mekkora egy fasz vagy. Kinek képzeled magad? tanuld meg tisztelni a nőket okoska! írásodból virít, hpgy egy szerencsétlen idióta vagy, akinek elég szar tapasztalatai lehettek, erre azt mondom ne is csodálkozz egy normális lány egy ilyen modorú pasit nem is tud komolyan venni, mert ha eddig nem szoptad volna meg, akkor nem írnál így... el kéne gondolkozni néha azon, ha ennyire megszívja az ember,akkor vajon nem benne van e a hiba valahol... . sajnállak te lángelme.

a lány a szomszédból képe

én nem szeretem ha nyalnak

én nem szeretem ha nyalnak

Dóra képe

Hülye Himsoviniszta

Hülye Himsoviniszta Állat!!!
Neked nem nő kell... jobb ha veszel egy guminőt magadnak, mivel kishaver mert a nők ilyenek... neked inkább csak egy kurva kell, akivel nincs gond...
kiváncsi vagyok hogy hány lánnyal közlöd a véleményed és azután hány áll veled szóba.... szerintem te azt se tudod mi a normális kapcsolatot ....
Sok sikert hozzá!
üdv
Dóra

zoé képe

azt hiszem gyorsan 4 részre

azt hiszem gyorsan 4 részre oszthatjuk az olvasóközönséget:

sértődős női komment: igazi, bevezetőben körülírt hülye picsa. a javából. őszintétlen (magával szemben is és párkapcsolatában is), humorérzéke nulla, önértékelése hamis, vagyis --> lelki síkon kielégületlen. szopni nem szeret és nem is tud, vszeg nem élvezi a szexet sem (önértékelési gondok..), vagyis--> testileg kielégületlen.

sértődős férfi komment: ne hazudj már magadnak! most komolyan. igen, vannak nők, akik nem tudják elviselni az igazságot (azokat messzire kerülni érdemes), de legalább te ne hazudj magadnak magadról.

igenlő férfi komment: megértetted a lényeget. keresd azt a 3-5%-ot és hajrá.

igenlő női komment: lelki, testi síkon egyaránt kielégült, normális önértékeléssel rendelkező nő, akinek humora van és hajlandó a dolgokat más szemszögből is megvizsgálni, valamint nem folyamatosan a pasikra mutogatni, hanem önmagában is keresni a fejlődési, változási lehetőségeket.

ui: szopni pedig igenis jó!

Mona69 képe

Szia. Hät az en velemenyem

Szia.
Hät az en velemenyem az,hogy kinek mi fer bele a szexuälis vilägäba,es nem ärt ezt tiszteletben tartani.Ha, eppen valakinek jol esik az,hogy orälisan kielegiti a partneret akkor tegye,akinek ez nem fekszik az ne csinälja.Sok nö ezt imädja,sok pedig megaläzonak tartja.En szemely szerint nem azert elegitem ki orälisan a partneremet,mert kötelezö avagy kenyszer,hanem mert egy jo erzes lätni,hogy a mäsikat elvezettel tölti el az amit csinälok es meg en is elvezem.DE NEM EZ A KULCS A PASI MEGTARTÄSÄHOZ:)A kapcsolat egyik fontos alapja a sex 50%-at teszi ki. A mäsik a tolerancia,odafigyeles,szeretet.Ez a ficko, pontosan azert irta le ilyen kulturätlanul a velemenyet,hogy a sötet nök vilägäba felhäborodottsägot keltsen,es jot röhögjön rajtatok.De akinek nem inge ne vegye magära! Nagyon jo volt a szöveg egyepkent,na de ugy lätszik a vege hatäsosabb volt,szerintem nök nagyreszenek ez maradt meg csak az agyukba, hogy SZOPÄS!!:)))) Üdv: Mona69

Névtelen képe

Kedves Judit Elárulok 1

Kedves Judit

Elárulok 1 titkot, amit fentebb már említettek, a férfi szívéhez nem a gyomrán át vezet az út, hanem a farkán. Ha nem tudsz teljesíteni az ágyban, főzheted te a világ legjobb pörköltjét akkor is el leszel hagyva. Gondolom a te számodra a szopás, semmi felemelő érzéssel nem jár. (Már ha szoptál már egyáltalán ) Gondolom jó néhány párkapcsolaton túl vagy már, mert ilyen szexuális inteligenciával rendelkező nő mint te általában egyedül végzi, 1 jó nagy műbrokival az alsóneműs szekrényében.
Szerintem te nem voltál még jól kinyalva, mert be vagy savanyodva mint 1 citrom.

Béla

UI: ha gondolod én leszopatlak, hogy tudd milyen érzés !!!!

Elasticgirl ;) képe

Nohat, velos iras a

Nohat, velos iras a javabol!!! ;D
Nokent egyaltalan nem erzem sertonek. Jot derultem rajta, meghat kedves notarsak, tan meg tanulhattok is belole ;) Persze, maraki...:D Vegre, lehullt az alszentseg leple... Orulok. Eszembe jutott, mikor egy masik oldalon kedves notarsam kikerte maganak, h o csakis szeretkezik a ferjevel, sosem dug. Hat en bizony jokat szoktam a ferjemmel, mer' annak is megvan a varazsa...:D
Ja, es eszembe se jut nem lenyelni...;D

Irhatnal cikket arrol, milyen jo nyalni. Hatha megnyugtatnad vele a sertodott noi lelkeket. Csak 1 tipp...:D

Elasticgirl ;) képe

Ibolya, ha meg olvasod... A

Ibolya, ha meg olvasod...
A valasz ecccceru: az egyforma vermerseklet, no meg a papi nem szeret nyalni, a mami meg nem szeret szopni...;)

macko képe

Jo iras, igazad van, csak jo

Jo iras, igazad van, csak jo lenne elgondolkozni hogy egy nonek mire kell egy parkapcsolat.... Miert akarna pl. teged megtartani?

nokedli képe

Az ideális nő,akit

Az ideális nő,akit mindenképpen megtartanék,ilyen:
-társaságban grófnő
-konyhában szakácsnő
-az ágyban ribanc
sajnos a sorrend sokszor így alakul:
-ágyban szakácsnő
-konyhában grófnő
-társaságban ribanc

Piros képe

Hm... Van, akit iszonyúúúúúúú

Hm... Van, akit iszonyúúúúúúú jó leszopni... Van. akit pedig bottal se piszkálnék. Ma már tudom : az utóbbi típusú kapcsolatból a lényeg hiányzik: INSPIRÁCIÓ és VONZALOM... ...és nem is lesz belőle csak hisztériázós, tányérdobálós, elhagyósdit játszó, műbalhés pánikkapcsolat... Csajok, jó tanács: olyannal kezdjetek, akit szívesen le is ........ nyelnétek :) No para, don't fos...

Tutti képe

Elmebeteg vagy

Elmebeteg vagy

Peter képe

A legnagyobb poénok a

A legnagyobb poénok a kommentek közt rejtőznek. A fent jellemzett picsák közül is ellátogattak ide páran, ezekre gondolok. Én azokat akik nem szoptak, nem hagytam el rögtön. Megcsaltam, úgy intéztem hogy kiderüljön, utána vagy én basztam ki azzal hogy most már mindegy, vagy hagytam hogy ő "szakítson", és magyarázatként elmondtam, hogy máshol kellett keresnem ami hiányzott. Hadd tanuljon:) Lehet a következő kapcsolata profitált belőle, és tettem vmi jót a világgal:)
Faszikák, nektek sem tespedni ám! Jó modor, ápoltság, konditerem stb! Csak akkor várjuk el a fent leírtakat egy nőtől, úgy értem egy valódi nőtől, ha mi is teljesítünk. Akkor viszont joggal. Ha pedig képtelenek rá, akkor javaslom, hülyítsük egy darabig, közben már indítható az újabb project! Üdv mindenkinek,

Péter

Névtelen képe

Jót mosolyogtam az

Jót mosolyogtam az egészen!
Ha a konyhában szakácsok, az ágyban ribancok vagytok akkor biztosabb,hogy a férfi nem fog más nőt keresni!
Aki undorítónak tartja a szopást az nem tudja mi az igazi szex és élvezet! Ha nem szopod le a párod akkor majd leszopja valaki más!

Névtelen képe

én nagyon szeretem . és

én nagyon szeretem . és élvezem sajnos csinálom egy pár éve és akikkel megtörtént az vissza sír . ennyit a nőknek

Névtelen képe

kurva jo az egész irjatok

kurva jo az egész irjatok még.

bara képe

Oké, értem én. :) Tökjó az

Oké, értem én. :) Tökjó az írás! :)
De lenne egy kérdésem (lehet szőke lesz, bár barna vagyok). Ha mindezt széép sorban elkövettem, lépésről lépésre (na, jó, kivéve talán a "változtassuk meg" pontot) - és még mindig együtt vagyunk és még mindig szeret, tehát mondjuk azt, hogy időben észrevettem magam... akkor mit lehet tenni? Mert ugye már a bizalom kicsit inog, hiszen látott már sárkányként... :S Hogyan érhetném el, hogy újra szerelmes legyen belém? Esélytelen, vagy kezdjem el a szopást??? :)))

Névtelen képe

Nincs mit vesztened, kezdd el

Nincs mit vesztened, kezdd el a szopást!

Névtelen képe

Én speciel minden szabályt

Én speciel minden szabályt betartok és 7éve egyszer se kellett attól tartanom, hogy megcsalna a párom. Imádok szopni és
éppen ezért nem is vagyok fukar benne. :P
Még annyit egy előttem szólóhoz, hogy az orális szex nélkül a szex se ugyanolyan. Előtte,utána és közben is az egyik legjobb dolog.

Csicsola26 képe

Köszönöm!!! :D Mostmár lassan

Köszönöm!!! :D
Mostmár lassan világosabban látom a dolgokat.
Őszíntén a szopás résszel megleptél.
Nincs ellenemre a dolog, ha kedvelem a pasit... De bárkinek nem szopnám le. :)))))))
Hülye kérdésem is van, ha már nő vagyok ugyebár... :D:D:D
A sperma az nem lenyelésre teremtetett, szóval nem okoz semmiféle egészségtelen hatást, ha folyamatosan lenyeli valaki? :D

Névtelen képe

Látom azt tervezted normális

Látom azt tervezted normális ember leszel?!szarból várat?Hmmmm. Szopjon le téged a harapós ló!!!

Nita képe

Komolyan mondom nem kíméled a

Komolyan mondom nem kíméled a népet , de jó ezeket egy pasi szájából hallani !

Bírom a szókimondó nem kertelő embereket :)

Egy szó mint száz , azé hasznos volt ez ;)

porgo képe

Gratula,egyebkent a haiku-hoz

Gratula,egyebkent a haiku-hoz nem nagyon konyitasz, jellemzo hogy valamilyen modon abrazolva van az aktualis evszak.Nyelni vagy nem nyelni kerdesrol roviden, mert valamelyik kommentben felmerult ,nekem igy is- ugy is jo...;)

Névtelen képe

Hát!?

Hát!?

Névtelen képe

Amiket leírtak a cikkben az

Amiket leírtak a cikkben az mind igaz de fordítva is.A pasi is adja önmagát.Elégítse ki a nőt orálisan sűrűn + sör/egyéb!

Névtelen képe

Elég baj,ha azon múlik egy

Elég baj,ha azon múlik egy kapcsolat,hogy lenyeli-e vagy nem.Különben is!A pasik sem szoktak alapból nyalogatni!!!!!!!

Névtelen képe

Te is olyan odaadó vagy és

Te is olyan odaadó vagy és önzetlen az ágyban,mint amit te is elvársz a másiktól?Hogy állsz a punci nyalogatással?

Dina képe

Teljesen igazad van.Mégis

Teljesen igazad van.Mégis megkérdezném, ha ilyen gyomorforgatóan tudod csak kifejezni magad, drága tanult barátom, van olyan nő, aki vágyna arra hogy téged hódíthasson?:-D

b képe

milyen szepen beszelsz a

milyen szepen beszelsz a nokrol. (Y) most irj egy cikket a "hulye paraszt pasi vagyok"-rol,nem kell sokat gondolkoznod rajta! es azt kivanom, bar nem kell kivanni,mert nyilvan nem volt meg hosszu tavu kapcsolatod,mert csepp tisztelet sincs benned a nok irant, ...szoval,hogy mindig egy (idezem toled) ,,szanalmas HULYE PICSA" legyen melletted,a leirtak ugyan igazak,de rajtad ez ugysem segit.

Névtelen képe

de szoknak ám!!!! persze

de szoknak ám!!!! persze téged nem ismerlek, ha ismernélek, lehet, hogy megmondanám, téged miért nem, vagy jól kiny......

Névtelen képe

az előző erre lett volna

az előző erre lett volna válasz:
"2012, november 27 - 18:20

Elég baj,ha azon múlik egy kapcsolat,hogy lenyeli-e vagy nem.Különben is!A pasik sem szoktak alapból nyalogatni!!!!!!!"

Kat képe

Ha ugy tudna nyalni

Ha ugy tudna nyalni egyik-masik him egyed mint ahogy nem,akkor valoszinu kevesebb hisztis liba szaladgalna aki mindenert belejuk kot es akkor orvosolhatnank egy igen nagy problemat!A ferfi elvarja a notol,hogy tokeletesen csinalja amit csinal pedig a nonek is legalabb olyan fontos,hogy a foszer tudja a dolgat!!A fickod kirak ha nem tudsz jol furujazni de hany no dob ki pasit mert nem tud nyalakodni?Szakadek a kulombseg!Jo az iromanyod!Elmeny volt olvasgatni!

Kátya képe

Csekkolom a bejegyzésed! Ha

Csekkolom a bejegyzésed! Ha egy pasi így vélekedik az tuti befutó lehet nálam!

Névtelen képe

Ő sokkal inkább tudja, mint

Ő sokkal inkább tudja, mint te. Majd tapasztalni fogod te fapina! Próbáld meg abbagjahyni párod szopását, és többé nem szopni! Nézegetheted majd, hogy nem kezd e el félrejárni, vgay mikor fog otthagyni, mert azzal az indokolatkan nagy egóddal királynőnek képzelve magad, mindig csak elvárod, h tegyen a kedvedre, de te sosem teszed meg amit ő férfiként igazán szeretne! PŐróbűld csak ki, hga mered!
Márnint, ha egyáltaléán van kivel, mivel az ilyeneken kiadkadó nők általában csak romanikus tv műsorokon, könyveken, szappanoperákon és hülye picsa barátnők szaván idealizálják maguknak a szerelemt és a kapcsoaltot, ami pont abból adódik, hogy nincs senkijük sem (vagy nincs annyi agyuk, eszük, hogy férfit megszerezzenek és mindkét fél számára mindenben maximálisan kielégítő és boldog kapcsolatban megtartsanak).

Névtelen képe

Az x embernek a

Az x embernek a hozzászólására írt válaszom, nem annaka z üezenet után szúródik be, henm ide alulra, mintha a gondolatmenetet folytatnám a közvetlen felettem lévőre reagálnék, és a válaszomnál fel sem tüntetödik, hogy kinek mikori üzijére válaszolok??? ez így eléggé fos.

Csilla képe

Nekem a nagymamám mondta 16

Nekem a nagymamám mondta 16 éves korom körül, h úri nő lenyeli.
én nyeltem is csak hasmenésem van tőle :-( ezért most papirzsepibe köpködöm.

Oh orákulum mond meg nekem, akkor előbb utóbb elhagy a Laca?

végbéla képe

Nem értem, miért kell a

Nem értem, miért kell a szopáshoz nőnemű lény?
A manapság dívó börtönszexhez szintén nincs szükség nőre.

Szopjátok le egymást fiúk!!! ( aztán irány a melegfelvonulás)

puuuunciiinyyal képe

Ne hanyagoljuk el a fenti

Ne hanyagoljuk el a fenti pontokat se!
lehet akarmilyen csinos, okos gazdag a csaj, bizony figyelnie kell, hogy viselkedik.
A ferfiak vagyat ki kell elegiteni, erre tenyleg a legtisztabb a szopas, es utana egy ideig tenyleg nem fog mas nore gondolni.
akarmilyen ontudatos is egy csaj, hogy parja legyen, nonek kell latszania.

Hozzászólás

  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML tag-ek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről